![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) haydi gençleer burayagirlhaha işimi yaptım kahvemi aldım geldim neredesiniz? az sonra işe gitmek üzere günlük dopink almaya geldiimguitar |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) VODOOOO REDFLOWERS SERPİİL S...F....V....R... NEREDESİNİİİİZkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınn günaydınnn Ya bu bizim cafe niye boş kimsecikler gelip gitmiyor.Ben yine kahvemi aldım cam kenarında bir dost gelsede günaydınnn desem diye bekliyorumkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56Cam kenarındaydım hayatcımmm göremedik birbirimizi |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayy yine ben açtım cafeyi sabah sabahkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet cafemiz çok sessiz kalmış sevincli http://www.sanatalemi.net/Resim/kizkulesi.jpg y789 bu gidişle kapatmak zorunda kalabiliriz.. girlhaha harika bir günün çok güzel akşam saatlerinde içine sevgi eklenmiş olan 5 kahveleriniz efenimm afiyet olsun.. http://img159.imageshack.us/img159/1209/kahve8dc.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet yaaaa aman allhım kriz burayada mı uğramış ney789 hemen bolluk bereket imgeliyoruz cafemizesevincli ımmmm 5 kahvemide alalım http://img2.blogcu.com/images/s/e/v/sevcanb/kahve.gif müziğinide açtım cafenin hadi bakalımmusic45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kopyala yapıştır yaptım bugün ama bir türlü cevapla butonu görevini yerine getiremedi.Bi tuhaflık var belliydi zaten dünümdeny789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu günün herkese mutluluk sağlık huzur getirmesi dileği ile MERHABAAAAA.kahvesmiley İŞ ZAMANI HOŞÇAKALIINNN. redflowers hergün istiklaldeyim senin cafede oturup sohbet edelimm |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım ne dimek, her zaman beklerim. Zaten sordun mu hemen gösterirler benim cafeyi, çok meşhur bir yerdir de ayıptır söylemesi y789 Ama ben arsız olduğum için söylerim sevincli Eski adetlerimizde geri dönmüş partysmiley http://img140.imageshack.us/img140/8...5nt7xm9fc2.jpg |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evettt bir 17.00 kahvesinde yine burdayım... Ellerimle tahinli kurabiyeler yaptım hadi nerdesinizkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yettim sevincli Ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum y789 Ama kayfeyi duyunca bıraktım kahvaltımı koştum geldim canımcım |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu saatte ne kahvaltısı hayırdırdusun2 Bari sade içme kayfeni al şu kurabiyelerdeny789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Anca fırsat bulabildim canım pc05 Aldım kurabiyelerinden, güzel ellerine sağlık |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Afiyet bal şeker olsunnnnsmil56 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers, vodoo çok hoşsunuz . bakalım yarın ilk kahveler kimden?kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Birinçççççç birinçççççç birinççççççkhkh56khkh56khkh56:zpzp::zpzp: |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ikinççççark5 GÜNAYDINN HAYIRLI CUMALAR ALLAH'IN SELAMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım vodoo kimse kalkmadan kahvemizi içerken accık dedikodu yapalım bak öbür kızlar ne tembel hala kalkmamışlar .girlhahaaman canım geç kalkan insan işini ne zaman yapar kimbilir geceleri kaça kadar oturuyorlar biz ikimiz ne güzel erken kalkıp işimizi yapıyoruz onlar uyurken ben ikinci kahvaltımı işyerinde yapıyorumgirlhaha |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınnnnnn Hayatcım haklısın marifetli olmak kolay değil:)))10 parmak 10 marifet olayı:))) Hayırlı cumalar olsun herkeseeee |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bolll köpüklü sakızlı Türk kahvesi ısmarlıyorum hadi buyrunkahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bir acı kahvenin kırk yıl hatrı varmış banada bir Türk kahvesi söyleyecek varsa burdayım |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınnnnnnn,bu sefer bol köpüklü kahveler bendenn kahvesmiley Ne güsel bir pazar günü 956k hepinise iyi dinlenmeler iyi gesmeler wink77 ama benim ders çalışmam gerek coffe2 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bol köpüklü ve şekerli olsun bugün güzel bir gün tadını çıkaralım inşaALLAH |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) h.geldinizzzzzzzzzzzzzz |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben olumlamalarımı sıteden bulduklarımı ses kayıt cıhazına seslendırdım.Kendımı sevıyor gecmısı arkamda bırakıyorum gibi.. Ama ben dıye okudum acaba Sen ddıye ıkıncı tekıl kısıyle konusr gıbı mı yapmalıydım arkadaslar.Telkınlerde atakan bey yaparken sen dıye konusuyor ama ıkısı arasında fark var mıdır Yoksa kendını sevıyor ve onaylıyorsun gecmısı arkanda bırakıyor gıbı mı okumalıyım.Duymam benım ıcın daha faydalı ondan boyle yaptım sureklı kulagımda yazmak daha yuksek sesle okumak az geldı sankı |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam arkadaslar bu gunku kahvelerde benden hadi afiyet olsun birlikte içelim kahvelerimiziblissy |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Neale Donald WALSCH Tanrı ile sohbet kitabından uyarlanan Tanrı ile sohbet filmi yarın 20.45'te Tv 8 'de kitabı okumayanlara öneriliry789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşegül yarın o saatlerde beni yine bir dürter misin? y789 |
tamam canım benim aklımdaydı zaten sana özel haber verecektim.beraber izleriz artık tüm sitesevincli |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çaylar benden bu sabah akşam film var unutmayıny789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) happy6O0Günaydın... bisikletalk78blissy |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gulensmiley İşte geldim burdayım. y789 Tünaydın herkese. Ayşegül aldım çayımı canımmusic45 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benden de herkese tünaydin yemek öncesi birer bardak suya ne dersiniz herkese afiyet olsun |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydin arkadaşlar bu gün kafe yi ben açmak istedim şööööööööyle bir pencerenin önünde deniz manzarasının karşısında dostlarla doyasıya sohbet etmeye geldim. Bu gun ben sizlere sıcak su bal ve limon ikram etmek istiyorum alır mısınız |
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Vodocum bol köpüklü kahveye talibim.kahvesmiley |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) AAA ne demek Ayşegülcümmm elceğizlerimle hemen yaptımmm buyur afiyet bal sugar olsunkahvesmileyy789 |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hpm2 Ya ben yine mi geç kaldım y789 Vodoo' cum kurabiye var mı, açım ben. Çok işim var bugün kolaylık dileyin bana kiss3 |
redrlofewers kolay gelsin hersey gönlünce olsunhappy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM. |