Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

MuminOKAN 15-06-2008 01:47 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

teşekkür ederim sapkal89 çok saolun. derty

night 15-06-2008 02:43 PM

Matematik 2 soruları zordu.

disik82 16-06-2008 08:53 AM

günaydın herkese smiliyface smiliyface smiliyface iyi haftalar diliyorum... seminer için 10 kişi olmuş oluyorus yani smiliyface smiliyface

MuminOKAN 16-06-2008 08:54 AM

günaydın arkadaşlar... hpm2

teoman_ 16-06-2008 10:22 AM

günaydın herkeslere krz56

Belgin ∞ 16-06-2008 10:28 AM

Günaydın herkese.Gününüz aydın ve verimli geçsin arkadaşlar.

Lier22 16-06-2008 11:18 AM

saat biraz geç oldu ama yinede günaydınla başlayalım...
smiliyface
hepimizin gnü aydın olsun... hismiley
bende ne gelebiliyorum nede gidebiliyorum... music45
kısa bir dönüş yaşamak zorunda kaldım ve geri gidiyorum dün bir ara uğramıştım bu günde sizlere mrb demeden gitmemeyim
dedim.

disik82 16-06-2008 12:01 PM

arkadaşlar tekrar günaydın.şimdi ben bir program indirdim programı bana melodis söylemişti ses kaydı için müziğin altına sesimi gömüp mp3 dosyası yapmayı başardım yani tekniği öğrendim ama şimdi bir telkin metnini nasıl hazırlamalıyım ve nasıl bir tonla okumalıyım bunu smiliyface yardımcı olursanız çok teşekkür ederim arkadaşlar. bugün iş yerimde bayağı younum aslında paylaşmak istediğim şeyler var ama ilk boş anımda uzun uzun yazacağım.sevgiler kiss3

MuminOKAN 16-06-2008 12:04 PM

o prg neydi?

disik82 16-06-2008 12:15 PM

programın adı Audacity,Free Audio Editor and Recorder mümin.eğer sende yapacaksan nasıl yapıldığını anlatırm evde olduğum zaman program açıkken.ama ben öle rsatgele bişiler söyledim normal sestonumla etkili bir telkin oluyor mudur emin değilim ondan biri yol gösterirse çok sevinirim:)

MuminOKAN 16-06-2008 12:26 PM

ses kayıt programı. ok. super tamam biliyorum bende bi kaç mix yaptım. size dinlettiğim kanun taksimlerine biraz ilevelerde bulundum. bana göre iyi oldu. size de en kısa zamanda dinleteceğim. evde onlar ama sesi ayarlayamadım. çok fazla ses geliyor, hafif uğultu yapıyor ama bu akşam düzenleyebilirim.
telkin okuma konusuna gelince atakan bey dinlediğimiz telkinlerde bazen yüksek vurgulu (yüksek ses) konuşuyor. ama ritmini bilemiyorum bazan duyduğum için tam bir fikre sahip değilim. super

disik82 16-06-2008 01:35 PM

işte bende atakan beyin sesinin yüksek olduğu bölümleri duydum da ondan sormak istedim:) neyse bir şekilde halledeceğiz bende doğru düzgün bir telki hazırlayabilirsem sizinle paylaşmak isterim..

MuminOKAN 16-06-2008 01:38 PM

bizde isteriz. super

arsslan 16-06-2008 03:12 PM

Siteye yeni üye oldum. Gezip dolaşacağım. Sadece sigarayı bırakmak istiyorum. belki bu sitede bulurum yolunu.

MuminOKAN 16-06-2008 03:17 PM

Alıntı:

arsslan Nickli Üyeden Alıntı
Siteye yeni üye oldum. Gezip dolaşacağım. Sadece sigarayı bırakmak istiyorum. belki bu sitede bulurum yolunu.

hoşgeldin arsslan. bi bak bakalım dicem ama kesin bulacaksın... super

shamanic 16-06-2008 04:38 PM

http://www.gifmania.co.uk/0/000ringtones.gif blissy sevgili kaplumbağa mı beslemek için markete girdim.. http://www.hayatimdegisti.com/Source...kaplumbaga.gif

birde ne göreyim.. http://lizzyforeal.files.wordpress.c...cky-luke-7.gif

bizim bankanın yerinde yeller esiyor.. y789

kim soydu bankayı.. çabuk ortaya çıksın..

sevgiler... http://www.gifmania.co.uk/comic/Luck...cky-luc-14.gif

MuminOKAN 16-06-2008 05:47 PM

banka sanırım battı. gitti paracıklar.

Belgin ∞ 16-06-2008 06:04 PM

Artık zenginim.(Yeterli bi cevap mı bu?) y789

MuminOKAN 16-06-2008 06:38 PM

demek bankayı sen soyduuuuunn

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Artık zenginim.(Yeterli bi cevap mı bu?) y789

Belgin ∞ 16-06-2008 06:42 PM

Azmettirenler var hakim bey.Yoksa ben hiç ister miyim başkalarının tlk leriyle zengin olmak.İstemeeemm.Bu arada yat aldım herkesi beklerim mangala. khkh56

hayatimdegisti 16-06-2008 06:45 PM

Banka'nın faizleri çalışmadığı için kaldırdım. Yani bir bakima tmsf el koydu bankaya... 12389

Banka kalktıktan sonra herkesin o bolume yatirdiği tlk puanlarinin hesabina geri gelmiş olması gerekiyor. dusun
Eğer geri gelmediyse tekrar aktif hale getirebilirim.

MuminOKAN 16-06-2008 06:48 PM

patron paracıklar yok. yaw cd istecektik. y789

mangal mı dedi biri? derty

Belgin ∞ 16-06-2008 07:05 PM

Evet mangal dedi biri.31 Haziran'da herkesler davetlimdir.Etleri sen al mümin.okan gerisini ben pay ederim gelecek kişilere.Mangalla mangal kömürü de benden.Hadi yine iyisiniz.İnsaflı günümdeyim.

MuminOKAN 16-06-2008 07:16 PM

çok saol. insaflı gününün şanslı kişisi olmak mutluluk verici. 31 haziranda istanbul kanadını bostancı yada küçükyalıdan alırsın. saat 8 de bekliyoruz. smiliyface kaç kişi olacak. sağdan bi sayalım. sonra soldan sayarız.

MuminOKAN 16-06-2008 07:19 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Banka'nın faizleri çalışmadığı için kaldırdım. Yani bir bakima tmsf el koydu bankaya... 12389

Banka kalktıktan sonra herkesin o bolume yatirdiği tlk puanlarinin hesabina geri gelmiş olması gerekiyor. dusun
Eğer geri gelmediyse tekrar aktif hale getirebilirim.

aktif ama 45000 tkl ye yeterli paran yok diyor y789

bigci 16-06-2008 07:29 PM

sigrt56
offf beynim catlıyorrrrr karıncaların ayak sesleri bile beynimde zonglamaya yol acıyo hasta olmakdan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sigrt56

disik82 17-06-2008 08:47 AM

günaydın herkese...işte allahtan yeterli param yok bakın benimde böyle dertlerim olacaktı:)

iyimser bakmaya çalıştım...

bigci 17-06-2008 08:50 AM

günaydin herkeze arkadaslar mutlu ve umutlu günlerrrrr

MuminOKAN 17-06-2008 09:43 AM

günaydın arkadaşlar.

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın herkese...işte allahtan yeterli param yok bakın benimde böyle dertlerim olacaktı:)

iyimser bakmaya çalıştım...

yaw cip alacaktım ben o paraylan ama banka infinito. neyse araba isteyen varsa hedaye edebilirim.

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
günaydin herkeze arkadaslar mutlu ve umutlu günlerrrrr

bigci serkanım iyisin dimi? sabah çorbanı içtin mi. şşş hacı şimdi olacak bi işkembe basacan sirkeli sarımsağı. uuuufff yemede yanında yat. super

bigci 17-06-2008 09:47 AM

yok usta ya domates corbasına yok diyemem ben domates corbası yapmıs anacıgım sabagın köründe babamla beraber içdik o işe gitti bende age of empiers oynucakdım vaz geçdim az play station takılıyım ham lamısım yaaa :d rovaşata atana kadar parmaklarım arıdı :D işkembe yemegin pişisini duyarsan görürsem kimse yediremez o yemegi bana pişerken kokusu midemi bulandırıyo yiyemiyom :( hele bide görürsem iyyyy sevmem :d ama pişdimmi 1 tencere olsun dayanamaz yerimmm offff :D aklına nerden geldi yaa :d hazırını yaptırıyım bari canım bi cekdiqi

teoman_ 17-06-2008 10:03 AM

günaydın herkese guitar

Belgin ∞ 17-06-2008 10:48 AM

Günaydın herkese.Bigci ne güzel yazmışsın öyle umutlu mutlu günler.Çok hoşuma gitti.Aynen devam.
Şimdi sabah sabah işin yoksa kalk işkembe çorbası bulmaya git.Alacağın olsun mümin.okan.

MuminOKAN 17-06-2008 10:57 AM

http://www.eniyirestaurantlar.com/is...p_image001.jpg http://www.sistem-kurmak.com/Ocak_20..._corbasi_2.JPG

bigci 17-06-2008 10:59 AM

ben buldum bile zuhahahAHA:D kaynak buz dolabı :D her turlu her sey vardır :D anneme soyledim aksama yapcak :d içcem :d abla sende bize gel yemege aksam :D aksama kadar sabırsızlandcam :d

Belgin ∞ 17-06-2008 11:11 AM

Bunları nasıl dowland ediyoruz.Bigci Ankara'ya gelene kadar bulurum ben.Yinede sağol.Annenin de eline sağlık.

bigci 17-06-2008 11:15 AM

sag tıkla resmi farklı kaydet de :d bak bak doy :D

İşkembe Çorbası (6-8 Kişilik)

Malzemeler:
1 Kg İşkembe (temizlenmiş)
2 Çorba Kaşığı Un
2 Yumurta Sarısı
1 Limon Suyu
1 Fincan Sirke
3-5 Diş Sarmısak
Tuz, Kırmızı Biber
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
4 Diş Sarmısak (haşlarken kullanmak için)

HAZIRLANIŞI :
Temizlenmiş işkembeyi bol suda birkaç su yıkayalım. Tencereye alıp üzerine üç parmak çıkacak kadar su ilave edip, yarım limonun suyunu ve doğranmış sarmısakları ekleyerek işkembeyi yumuşayana kadar haşlayalım (limon ve sarmısağı tadının ve renginin daha iyi olması için kullanıyoruz).
Haşlanan işkembe delikli kepçe ile çırararak, kesme şeker iriliğinde doğrayalım. İşkembenin suyunu tel süzgeçten geçirip, bir başka tencereye alarak kaynamaya bırakalım.
Bu arada terbiyeyi hazırlayalım. İki kaşık una bir limon suyu, iki yumurta sarısını ve 1-2 fincan su ilave ederek pürüzsüz ve topaksız kıvama gelene dek çırpalım. Kaynamakta olan işkembe suyuna azar azar ve sürekli karıştırarak dökelim.
Doğranan işkembeleri de ekleyerek tuzunu ayarlayıp 5 dakika kaynatalım. Sarmısağı döverek ilave edelim. Çorbayı kaselere aldıktan sonra üzerine kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapalım (arzuya göre sirke ilave edelim)

http://resimekle.gen.tr/pics/ccfa314...b6b978a55b.jpg

duru79 17-06-2008 02:30 PM

Herkese İzmir'den selamlar...İzmir nekadar sıcak oluyormuş..Redflowers canın işkembe çorbası mı istedi?

Belgin ∞ 17-06-2008 02:48 PM

Ah duru'cum canım İzmir'de Hayal abla ve sizlerle birlikte içmek istedi işkembe çorbasını.Neyse kısmet İstanbul'a herhalde.Geçen sefer kokoreç yemiştik bu sefer sıra işkembede.Sakatatlardan gidiyoruz bakalım.Sen geliceksin umarım.Yani çok istiyorum senide görmek.İyi gezmeler keyfini çıkar kordonun.

duru79 17-06-2008 02:58 PM

Redflowerscım ben istanbul'dan önce izmir buluşmasını yaptımÇok güzel geçti.Hayal abla,suzzyi ve kurbyle tanıştık.Teyzem ve kurbbynin annesi ve kızkardeşi de vardı.Suzzy bana süpriz yaptı sağolsun ben geliceğini bilmiyordum.Geldi sağolsun iyi ki geldi aa sunayı unutmamak lazım.(çok tatlı maaşallah annesine çekmiş.)Bu arada suzzy kilolu değil inanmayın.
İstanbul buluşması nerde yapılacak belli oldumu?Ben mi göremedim?Bende gelmeyi çok istiyorum.İnşallah gelebilirim.Bu arada arkadaşlar hayal abla çok tatlı enerjisi harika istanbul 'dan göndermek istemiyecez galiba aynı şekilde suzzyi çok tatlı ve samimi kurby de gelebilseydi keşke o da çok şeker ve içten.
Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ah duru'cum canım İzmir'de Hayal abla ve sizlerle birlikte içmek istedi işkembe çorbasını.Neyse kısmet İstanbul'a herhalde.Geçen sefer kokoreç yemiştik bu sefer sıra işkembede.Sakatatlardan gidiyoruz bakalım.Sen geliceksin umarım.Yani çok istiyorum senide görmek.İyi gezmeler keyfini çıkar kordonun.

Belgin ∞ 17-06-2008 03:00 PM

Anlat anlat da kıskandır bizi bakalım canım.Daha yer kesinleşmedi duru'cum.Kesinleşince haber veririm.Ama buralarda ol.Yakamozluğun tutmasın yine.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM.