![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) en yeni dj nerde??? smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Arkadaşlar... Bu kotayla ilgili son 3 aydır 5 GB'nin altında gelmez oldu... dusun Anlayamıyorum... PC'ye format attım, paylaşım programı kullanmıyorum, video da izlemiyorum doğru dürüst...Radyoda dinlemiyorum... Ama neden son zamanlarda böyle aşıyorum anlayamadım... 4897 Fakat ben bu konuyu bir çok kişiden duydum... Telekomun yeni işi bu bdiyorlar... kizgin1 İnanmaya başladım valla... Özelleştiğinden beri habire soyuyorlar bizi ya hayırlısı... yu89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aynen.. ben forum harici neredeyse hiç bir şey ile meşgul olamıyorum.. firefox kullandığım için radyo da dinlemiyorum.. buna rağmen 5 in altına inemedim.. son çare otomatik güncelleştirmeleri kapattım.. bu ay yine 5,4 geldi.. ilginç .. cevabı bulan haber versin.. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) basit bi yönetmi var proxy :P kullanın aratayın tarayın bi tarafınızı yırtın gerekirse chate kız nickiyle girin anti-ban bulun anti-ban lar kalkdı :S elinde olan varsa lisanslı olarak hayatını yasıyo sanal alemde acılmadık kapı bırakmıyo tabi anti-ban3 :D ablaa firefox u sil opera kullan sende o daha hızlı ve daha farklı ;=) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Sitem... Nsılsınız dostlar... şu an sivas yıldızelindeyim... hepinize kucak dolusu sevgiler... sizleri çok çok çok özledim.. http://zehranet.com/multimedia/resim...lu_kadini_.jpg http://www.han26.somee.com/koy/yazili/yazilikaya.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kız bu ne melodis kardeşim allahını seversen öldüm gülmekten... khkh56 dl78 khkh56 http://www.resimekle.gen.tr/pics/d2ebf4596f499c885794dfe1465d784b.gif |
Alıntı:
bearshare yada limevire, emule, bittorrent, vs paylaşım programlarını kullanmayın yada kullanıyorsanız sağ alt sekemden çıkış alın. sizin dosya paylaşımınızı kapatın. yani sizden dosya çekmesinler. bencilce ama art niyetli çok insan var. modem şifrelerinizi değiştirmelisiniz. kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz ama şifrenizi kendinizde değiştirebilirsiniz. en fazla kaç hane kullanabiliyorsanız kullanın. 8 yada 16 hane. eğer kablosuz internet kullanıcıysanız. modeminizden paylaşımı kapatın. şifre verin. wep yada wpa-psk kullanın. wep te hexadesimal 10 karakter kullanın mesela. wpa-psk da 10 haneli. hatta modeminizde kaçtane açık port varsa hepsini kapatmayı deneyin. 65536 porttan biri yada birkaçı kesin açıktır. en sık kullanılanlar; örnek için, 80 yada 8080 portunu sadece kameranıza yönlendirin. kameranızı kullanmadığınız zaman usb kabloyu yerinden çıkarın. portlarınızı kendi istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. biraz karışık ama kontrol tam ve elinizde olacak. virüs programınızı sağlam seçin. lisanslı alın. lisanslı kullanmak istemiyorum derseniz size avg antivirüs, bitdefender security ve anti-vir... üçünü aynı anda kullanabilirsiniz. -mesela benim öyle.- sağlıcakla ve ışıkla. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ggüünnaayyddıınn hheerrkkeessee alk78 sevincli 956k ----------------------------------------------- günaydın demeden direk mesaj yazmışım derty olur öyle şeyler. super |
vay yatışçı seniiii sevincli güzel yer sanki orası. super hadi iyi tatiller ama 22 haz. buluşmasına gel... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) birtek ben mi varım yauw? derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sabahtan berisitede problem varmış.Çoğu arkadaş girememiş.Sanırım çözülmeye başlamış artık. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) görüntü bozuldu khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu sitenin bana gıcığımı başladı diye düşünmeye başladım doğrusu drive45 canı isterse giriyor istemezse girmiyor.. sabahtan beri girememiştim şimdi de ne kadar kalabilirim bilmiyorum doğrusu dusun başka sorun yaşayan var mı ??? varsa da yazamazki şimdi sorun yaşıyo olur çünkü terli345 pekiii sorun yaşamayan varmı ?? y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sitenin domain ismi ile ilgili bir sorun vardi..Bu nedenle bugun bazı kesintiler oldu. Sorun giderildi.Bundan sonra kesinti olmayacaktır. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Deprem oldu ya burada. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nerede ya... dusun Var mı bişey peki... blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bende sabahtan beri site açılmayınca strese girdim:( meğer bağımlısı olmuşum bu sitenin aslında iyi oldu bi dünya işim vardı:) bu arada deprem nerede oldu??? büyük müydü? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bandırma'da.Bandırma körfezi sallanıyo yine.Sonumuz hayır olsun.Baya salladı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun...çokmu hissettirdi...nerde oldu.. terli345 ay bak deprem deyince...çok korkarım...allah bir daha yaşatmasın... b456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun. haftaya orda işim var. sağlam kalması lazım oranın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçmiş olsun... İnş. birdaha olmaz... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende malatyadayken elazığ depreminde silkelenmiştim. ev 4. kattaydı. zemberek gibi sallanmıştık. sonrasında 3 - 4 gün evde tektim ve uyuyamamıştım. allah hayırlara vesile etsin. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağolun arkadaşlar.2.8-3.1-3.4 arka arkaya sayılır.Şiddet artmış baya.Bununla kalır inşallah. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oh be ya girdim sonunda siteye blook redflowers deprem mi? sevincli aman ya çok korkarım ben dikkat et kendine pc yi şöyle kapı tarafına falan yaklaştır kaçman kolay olsun blissy aman masanın altına girme ezilirsin masanın yanına çömel terli345 dusun ne diyorum ben ya bak heycan sardı birden ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun redflowers...bir daha olmasın... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geçti gitti inşallah.Sıcaklar basınca yokluyor böyle arada bir.Sağol melodis'im,disik82. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers sen hafta sonunu bekleme gülüm çık gel bana.. geçmiş olsun canım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gelicem zaten bu gidişle beklemeden.Sen bi git gelde hayırlısıyla.Sınavın güzel geçsin kutlarız hem. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers cım sana ve tüm şehrine geçmiş olsun canım... yrl78 böyle ufak ufak olsun ki büyüklerinden korunmuş olalım.. ark5 mümin.okan cım sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.. çünkü arap oldum ve fransız kaldım.. khkh56 mesajından anladığım kısımları aktarayım limewire i kullanıyorum ayda bir iki kez şarkı indirmek için onun haricinde komple kapalı.. kamera desen ışığı yanıyor sürekli ama kullanmıyorum arada bir görüşmeler hariç.. geri kalanı için sevgili bilgisayarcımın para kazanma zamanı geldi demekki.. bize bir uğrasa iyi olacak.. ttli3 böylelikle programlar konusundaki cehaletimi gözler önüne serdim.. sevincli yaşasın bilgisayarcılar.. s456 sevgiler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) redflowers geçmiş olsun canım...Ama böyle azar azar olması sanırım iyi bişey...Ama artçılarda bile insan korkar ..Biz bingöl de kalırken 15 gün arka arkaya olmuştu tabii alışık olmadığımız için çok korkmuştuk..Dediğin gibi sonumuz hayır olsun.Allah korusun... Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Duru'cum hoşgeldin canım.Özletip duruyorsun kendini yakamoz gibisin.Bir varsın bir yoksun.Teşekkür ederim canım.Beterinden saklasın,beklesin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbulduk redflowers..canım 1 hafta yokum izmir'e gidiyorum geldikten sonra beni bol bol görürsün. super bu arada sınavı olanlara başarı diliyorum.Allah zihin açıklığı versin.Sitedeki babalarımızın ve tüm babaların şimdiden babalar günü kutlu olsun.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar günaydın, istanbulda olup adil mavişin seminerleriyle ilgilenen biri var mı?nerede okuduğumu bulamadım ama hayalayaz abladan almıştım mail adresini ama cevap gelmedi.seminerleri ne zaman nerede haberiniz olan olursa bana da çıtlatır mısnız lütfen:) sevgiler... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar disik.. adil bey eylüle kadar istanbulda seminer vermeyecekmiş.. ama 15 kişilik bir grup oluşturabilirsek eğitim grubu açtırabiliriz.. seninle birlikte 9 olduk yanılmıyorsam.. bi toparlanalım ona göre adil bey e mail atarak yada telefon ederek detaylar üzerine yoğunlaşırız.. sevgiler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili shamanic, benimle birlikte bir arkadaşımda gelebilir hayal ablanın yazdıklarını okuduktan sonra kesinlikle katılmam gerektiğini düşünüyorum. peki bu tür seminerlerin ücretide belli mi?yoksa toplanıp konuşmamız sonucunda mı belli olacak?ama muhakkak adil bey ile bağlantıya geçelim hep beraber.sevgiler... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba millet nasılsınız? öss den çıktım. çok iyiydi. biraz daha çalışsaydım. kesin bi fakülte olurdu ama 3.sınıf devamı işime gelir. bu arada istanbul da ki seminere beni de ekleyin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tebrik ederim mümin.okan. alk78 İlk güzel haberimizi aldık.Devamını beklıyoruz bakalım. alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM. |