![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) offff wave wave wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) derty 956k 8977 cilgin897 f678h s456 u859 partysmiley guitar 25889 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu rakıyı sek koy ben helalle haramı karıştırmam...ne yapmak istersen yanındayım.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu hani sen konuşçaktın bizle?? bu arada meraba hayal ablacım. burcucum ben içki içmem ama muhabbetin alasını yaparım hade gel de efkar dağıtakk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu da benden gecenin son şiiri daha doğrusu müşvik kenterden sadece aracılık ediyorum:) Dönmeyecek Birini Hala Bekleyenlere; Hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdigin insanin buna hiç degmedigini gördügün andir ve en büyük kaybin onun için harcadigin yillardir... Senin askini su gün hak etmeyen, bilki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir... Birak, gitsin... Yalniz Olanlara; Ask bir kelebek gibidir, pesinden kostukça hep senden kaçar.. En iyisi birak uçsun, inan ki hiç beklemedigin bir anda gelip omzuna dokunuverir... Ask mutlu eder, bazen de üzer ama ask özeldir, askini hak eden birine sunarsan eger.. Sevgilisi Olanlara; Askin amaci birileri için "mükemmel insan" olmak degildir, seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir.. Çapkinlara; Sevmedigin birine asla "seni seviyorum" deme.. Içinde olmayan duygulardan varmis gibi sözetme.. Kimsenin hayatina kalbini kirmak için girme.. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme, cünkü birine verebilecegin en büyük aci, asik olmadigin birini kendine asik etmektir... Evli Olanlara; Seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir... "neredesin" yerine "ben buradayim" diyendir.. "nasil yaparsin" yerine "niye yaptigini anliyorum" diyendir.. ve ask "keske" yerine daima "iyi ki" diyendir... Kalbi Kirik Olanlara; Kalp yarasi siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilaci bu aciya alismak degil, ondan ders çikarabilmektir. Asik Olmaktan Korkanlara; Aska düs ama tökezleme, anla ama bekleme, paylas ama isteme, yaralan ama asla aciyi içinde büyütme... Sevdigini Fazla Sahiplenenlere; Sevdiginin bir baskasiyla mutlu oldugunu görmekten daha aci bir sey varsa, o da sevdiginin seninle mutsuz oldugunu görmektir.. Askini Itiraf Etmeye Cekinenlere; Sevdiginden ayrilinca ask aci verir, sevdigin seni terk edince daha da çok aci verir ama en acisi, onu ne kadar sevdigini bilmesine hiç firsat vermemektir.. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar bol muhabbetler herkese..bende yeni atanan bir memurum evde henüz bağlantı olmadığı için int cafekerden yazıyom en kısa zamanda uzun uzun görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalınn actionsmile |
akşam sizlerleyim sizde burada olursanız tabi 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu nasılsın canım? daha iyi hissediosundur umarım. ben de dağıldım biraz. bir ağla kaç gündür bitmek bilmeyen başağrılarımdan dolayı sersem gibyim. sinüzitim azdı yine ağrı kesicilere bağımlı olucam yakında ya |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fatmam çok normal bende hala dalgalanma yaşıyoprum iyi değilim aslında klasik kaçışlar yapmaya devam ediyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne oluyor be... görmeyeli hepiciğiniz dalmız gibisiniz dualiteye ! yu89 yok yaf olmaz öyle kalkın bir silkelenin bakayım hele göreyim sizi... bak tatildeyim dua edin arkadaslar tepemde bekliyor. yoksa hepiciginizi iyi bir paklardım rt67 yok öyle kaçmak! kalıp yüzleşmek var!! hiç bir şey bizden daha güçlü yada daha üstün deil! herşey yine bizde yüregimizde ki sevgide saklı hadi cıkarın artık onu ortaya saklamayın bakayım hismiley çok öpüyorum sizi 1 hafta sonra görüşürüz en kötrü ihtimal kendinize iyi bakın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Emelim canım arkadaşım hoşgeldin gelenmedim hafta sonu işerimi toparlayamadım evet çok haklısında sen yokken kendimle ilgili çok şeyler yaşadım konuşuruz bir ara şu ana oraya gelmekten daha önemli olan burada kendimi toplamam gerek. Bu gece de ister kaçış deyin ya da iyi birşey olsun evde olmayacağım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya kafemiz bu kadar boş olursa yakında iflas ederiz ne bu ya kimse uğramamış başlatmayın tatilinize gezmenize hadi gelin yaw s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben varım yahu bir kedi dünyaya bedeldir sevincli gelsinler tırmalıcam onları zaten bende şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pisim tırmala hepsini bende gelecem az sonra az işim kaldı khkh56 gelirken papiyide getireyimde oynaşın biraz blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de burdayım ama beni unutmayın 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyfaceBen de buralardayım arkadaşlar hem de akşamdan beri canım sıkıldı bu ne sakinlik böyle kimsecikler yok dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldim smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu sayesinde secret filmini izledim şimdi koca bir kase dondurma aldim thumbsanim deymeyin keyfime yanii allahdan esinti var hee yoksa vallahi cafe de çekilmezdii sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sıcakta bi tek biz evdeyiz galiba:( ben başım ağrır korkusundan çıkmıyorum dışarı burası felaket sıcak bugün. ama salı günü kuşadası plajlarının tozunu attıracam cilgin897 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben de alem bari dondurma yaw çok canım çekti şimdi bak sevincli |
kendi hikayeme devam edeceğim şu an kendim hazırlamaya çalışıyorum. Fatma burasıda feci sıcak evde kalmak en iyisi 8 de daisyi dolaştırmaya çıkarım hava da almış olurum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar ilk kaydımı yaptım ama çok amatör oldu müziği bi siteden (ç)aldım üstüne kendi sözlerimi okudum ama kayıt işini imkan olmadığı için mp 3 de yapmak zorunda kaldım http://rapidshare.com/files/41738234/REC01.WAV.html hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cafe de la laaa.. dl67 dolanıyodum biraz soluklanayım die buraya uğradım.herkesden farklı sıcak bi kahve alım ben..oğluşum uyumuşken bende keyif kahvesi içim dedim. hava sıcak evet.ama kışın bu sıcakları ağlaya ağlaya bekleyen biri olarak hiçde şikayetçi değilim.yaz gibisi varmıdır yaa.. bi kere güneş insanı motive eder.kasvetten, hüzünden uzaklaştırır..hiçç of pöff dimeyelim ,içimizin ısınmasına sevinelim bence. bide en iyi dondurma magnum klasik.. thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayşe hoşgeldin kafemize kahven hazırdır. aslında sıcakalrdan şikayetci değiliz bende yazı çok severim sadece bu sıcakta dışarıya çıkmak gerçekten iyi olmuyor benim tansiyon hemen düşer sadanim neyse ki şimdi iyi biraz birşeyler yiyip köpüşümle çıkarım gezmeye deniz havamızı yeşillikleri koklarız blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hii..deniz kokusunu içime çekmek için neler vermezdim şimdi.. bu pazar çok bunaldım..msn adresimdeki bi tek arkadaşım yok yaaaa...pes yanü.:( evden burnumu çıkaramdım.. oğluşum hasta die içim acıdı, sıkıldım..sıkıldım... cam kenarı bi masaya geçim ben .bura kuytu kaldı 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 Evde sıkıntı bastı ay yeterrrrr ben de alıyım kızımı dışarı çıkayım biraz kahvesmiley gelince de köşedeki yerime geçerim benim köşemi kapmayın sakın smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ENE..:P rezerve oluyomu öle beyaaaa.. yeniyim die kuytu masalara oturup ortam kescemi sanıyosanız yanılıonuz..sabah beri burnumu sokmadığım konu kalmadı burda blissy 44 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biz geldikkkkk biraz kalabalık geldik ama Daisy ben papi erkek arkadaşım ve onun köpeği Çilek Ayşe sen misafir değilsin artık istediğin köşeye otur ama kafemize gelen bi işin ucundan tutuyor sende neden hoşlanırsan o işi yap ister çayı demle istersen etrafı topla bulaşık yıka takıl kafana göre işte birde pisim fal bakacaktım sana değil mi 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) falmı??? ne istersen yaparım. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sana da bakarım ayşe seve seve önce pisime sözüm var |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam ayşe sana fala bakayım şidi biz çıkarız milelt görüşmek üzere bulaşıkları ben yıkadım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvesmiley Ben geldim ama yine kimsecikler kalmamış galiba olsun geç oldu ama şöyle kahvemi alıp köşeciğme geçeyim 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum yarın akşam ben de fal istiyorum bakmazsan kırılırım valla kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) camlarımızı kapattım, ortalığı topladım e burcu da zaten bulaşıkları yıkamış kahve fincanımı da yıkadım ben de kapatıp çıkıyorum ,hımm burcucum bak yarın akşama ben de fal istiyorum bak demedi deme kahvesmiley uykulusmile hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 3 Ziyaretçi, 1 Üye (0 Arkadaşlar) Son 20 dakika içinde aktif olan üyeler: lalezar oohhh bu sabah cafeyi ben açtım..keyfime baktım...kalkın hadi kalkııııınnnnn... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Lalezar çok teşekkür ederim mis gibi olmuş ortalık Elif bakayım tabi akşam ama biraz geç olacak çünkü akşam erkek arkadaşımın doğumgünü şeysi var arada kaçarım 44 Ayşe'ye de bakacam wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 PM. |