![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayran gelirse bi de bana en köpüklüsünden kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bir süreliğine aranızda olmayacağım.... Siz beni tekrar buraya çekene kadar.... Selam ve Sevgilerimle |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooo ne buranın hali ya herkes uyukluyor mu asisler arkadaşım biran önce işlerini halletmeni diliyorum ve bekliyoruz seni tekrar çekmemize gerek yok sen çektin kendini buradan |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaldım tek başıma sanırım neyse yaparız birşeyler arkadaşlar bugünde bir müşteri görüşmesinde konuşma işin dışına çıktı ve the secret cd hediye ettim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldim burcucum yalnız değilsin ya havandaysan bak şu fala artık kahvesmiley ben kahvemi içeyim hemen telkinlerimi de açayım 3 saattir dinleyememiştim music45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo Elifim havamda olmam mı hemen bakayım sen hazırım de yeter |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evettt Elif'im geldim bakacağım ve yatacağım artık. çok iş yaptım ben bugün ya, çamaşır yıkadım, ütü yaptım, evi toparladım biraz; ooooo daha neler neler dans bile ettim derty Güzel arkadaşım öncelikle hayatındaki ilk güzel gelişme istediğin yerde işe başlayacaksın zorluklar karşında olacak ama sen o kadar sevgi dolusun ki, çevrene verdiğin pozitif enerjinle eskisinden daha kolay atlatacaksın. Güzel çocuğunla ileride sorun yaşamadan uyum içinde olacaksın şu an önün çok temiz. içine attığın sıkıntılarını görüyorum ama bunları düşünmeyeceğiz değil mi 44 bir yolculuğun olacak çok keyif alacaksın, o kadar çok kapı açılacak ki sana hepsinde bir hayır var ve emin ol korkma. çok güzel yerlere getirecek o kapılar seni sadece nereden başlayacağını bilmen yeterli eğer imkanın varsa meditasyon yap, yoga yap bunlar seçimlerine destek olacak. Birde rüyalarını yaz Elif, bunlar sana mesaj. gördüklerini hatırlar mısın bilmiyorum bazı insanlar hiç algılayamaz ama sabaha karşı görülen rüyalar çok önemlidir. Çok masum çocuğun var sabırlı ol ona karşı bazen delireceğini düşüneceksin ama o an hemen empati yap neleri aştın bunu mu aşamayacaksın herşey gönlünce, ışıkla, sevgiyle olsun arkadaşım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum hamaratlığın üstündeymiş bu akşam senin, akşam da ben öyleydim dün yani bütün işlerimi bitirdim ne ütü , ne çamaşır, temizlik hiçbişi kalmadı bu akşam daa gezmeye gittim iyi de oldu ev basıyor insanı resmen, sen çok yorulmuşsundur şimdi bir an önce yatıp dinlenmeye bakmalısın uykulusmile Baktığın o çok güzel fal için çok teşekkür ederim, ağzından bal damlıyor valla, inşallah herşey bu baktığın fal kadar güzel ve mükemmel olur. Geçenlerde aynı rüyayı üç kez üstüste gördüm ve hissetim mesaj verilmek isteniyordu sanki rüyamda, rüya korkunçtu fakat anlamını araştırdığımda ve kendimce yorumladığımda çok güzel anlamlar içerdiğini gördüm ve onun ardından başka bir rüya daha gördüm bu sefer ki hayatımda gerçekleştirmek istediğim,yıllardır hayalini kurduğum şeye aitti ve o şeyin bana doğru geldiğini biliyorum er ya da geç rüyamdaki nesnelerin anlamları tıpkı benim hayal ettiğim şeylerdi umarım rüyalar gerçek olur Burcucum sen de sevgi ve ışıkla kal herşey gönlünce olsun smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar harika bir sabah biraz geç kalktım ama çok huzurlu uyudum. Elif rüyalarımız bu bilgileri almaya başladığımız zaman ve ya değişim sürecinde gerçekten önemli olabiliyor. Ben bu gece çok fasrklı birşey yaşadım. 44 Size çayı demliyeyim bir süredir yapmamıştım sonra hazırlanıp çıkarım. ben bugün mügeee ile buluşacağım öğlen y789 İzmir toplantısını bekleyemedik ne yapalım. Dün Hayal'e gidecektim cebinden aradım açmadı sonra da ulaşamadım kaldı öyle sanırım dışarıdaydı ve şarjı bitti bugün arayıp gelişmeleride bildireyim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sabahtan beri kimse uğramadı mı buraya ya şaşkın Mügee ile görüştük yaşına göre çok bilinçli ve olgun çok sevdim valla doyamadık sohbete 44 Tanışmak harika oldu dışardan tam bir iş kadını ve yönetici tarzı var ve istediği meslek de bundan olsa gerek yüzünde bariz belli oluyor ama içi gerçekten çok harika. Arkadaşlar Hayal ilede görüştüm izmir için yazacağım ama geç geldim eve ayağımda sorun var yürüyemiyorum önce toparlanayım sonra anlatacağım herbişeyi size |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaa valla mahçup oldum ne güzel yazmışsın utananadam yok canım yahu abartmışsın beni dunk56 ama cidden çok konuştuk doyamadık ,ne güzel oldu di mi kahvesmiley seninle olmak keyifliydi burcucum actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne abartması canım ciddiyim tabi ki harika vakit oldu o sıcağa rağmen 44 ama akşam 18:00 den sonra ayağımda ciddi birşey oldu hala ne olduğunu bulamadım çok canım acıyor sabaha kadar geçmesini istiyorum. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın ayağım hiç iyi değil arkadaşlar sadanim uzattım dinleniyorum şimdi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun burcucum en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allah allah nolduki birden bire ayagina tes bisey mi yaptin?? geçmişler olsunnn inşallahhh |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcu geçmiş olsuun..Bi doktora gitsen... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ederim arkadaşalr masaj yapıldı 1 saattir biraz daha iyiyim bugün dinleneceğim zorlamak istemiyorum. yarına iyi olmak istiyorum ne olduğunu bilemiyorum aslında birden oldu yorumlara göre bilinçaltımla ilgili bedenime zarar vermiş olabilirim geçecek |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok geçmiş olsun burcucum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya benim yarın akşama bi işim çıktı.... siz kaça kadar birliktesiniz aceba? geçde olsa katılabilirim yada pazar artık. sad456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bunebiçim kafe yaaa kimse yok canımsıkıldıııı ooo67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaa geçiş olsun yalnız ayak burkulmuşsa tıbbi müdahale dahilinde ayağını kullanmalısın toparlanmak için işe gidilmez ewde oturulup soğuk kompres yapılır n9598 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya burcu hayatım söylesene ayagına ne oldu uğrastırma beni hadeeee bekliyorum.ayaklar;kendimiz,başkaları ve hayatla ilgili anlayışımızı temsil eder... merak ettim hadi söylesene dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yaşadığım dalgalanmalara vuruyorum Emel durduk yerde sebepsiz oldu geçecek biliyorum döndün mü sen tatilden |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet derli toplu evimdeyim :D de gecmiş olsun hayatım... hani ne olduyise ona yönelik düşünce oluşturalım die ben sey ettirmiştim 44 ancak yasadıgımız her seyi dalgalanma olarak düşünmemek lazım die düşünüyorum. okudugum bir kitapta aynen şöyle yazıyordu ayak rahatsızlıkları gelecekten ve hayatta ilerlemekten korkma kaynaklıymış bunu alt edebilmek için de kişi kendi kendine hayatta neseyle ve kolaylıkla ilerliyorum gibi telkinlerde bulunmalıymış. o dönemlerde düz yolda bile yürüyemiyordum.burkuyordum durmadan bileklerimi buda eğilmezlik olarak nitelendiriyordu.ayrıca ayak bilekleri hayattan zevk alabilme durumunu temsil ediyormuş.kitap hayatın sundugu tüm keyif ve hazzı kabul ediyorum die kendine telkinde bulunmayı öneriyordu.ayrıca gitmeyi istemediğin yerlere gittiğin zamanda yasıyormuşsun ayak rahatsızlıkları 44 şükür bende çoktannn geçti bunlar sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok Haklısın Emel sebeplerini düşününce tahmin edebiliyorum konuşalım bir ara bunu şimdi toplaşma heyecanını yaşıyorum uy897 |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooohh sefam olsun aldım çayımı kahvesmiley geçtim köşeme manzara da her zaman ki gibi muhteşem! seviyorum ben ya ne güzel yaşamak!... http://myimgs.net/images/ipyl.jpg abantı izliyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) At sen havanı biz toplaştık daha iyi manzaramız var resimleri göndereceğim k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]uyfzDovupGU[/youtube] hismiley |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [youtube=425,350]-eOaf2f2p_8[/youtube] hadi yemek yapayım size tarifi iyi alın bak sonra anlatmam yine ona göre sevincli kuru fasulye kuru kuru fasulye benden size f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selamlar,tatilden bugün döndüm,çok yorucuydu,Burcu yol çok uzun ve yorucu olduğu için Kemer'de konakladık,dolayısıyla Bodrum'a Pazar akşama doğru ulaştık,kaldığımız otelde Güvercinlik'te olduğu için görüşemedik.Neyse sağlık olsun,ben bişey sormak istiyorum,bir hafta boyunca telkinleri dinleyemedim,tatilden önce yaklaşık üç haftadır günde sekiz saat dinliyordum,tatilde de kendimi motive etmeye çalıştım bilmiyorum ama içimde nedenini bilmediğim bir mutsuzluk hissi oluşuyor ve ağlamak geliyor,telkinlerden uzak kalmanın bir etkisi olabilir mi sizce? Burcu bu arada çok geçmiş olsun rt67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canım telkinlerden uzak kalmanın öyle bir etkisi olacagını zannetmiyorum.yani alışkanlık yapmıyor nihayetinde... bir nevi dalgalanmadır die düşünüyorum. 44 çok öpüyorum. bende bodrumda idim.gelmekde de baya zorlandım gelmek istemedim falan... terli345 bu tür şikayetler tatil sonrası normal midir zannımca f678h gerçi evime gelince bodrumu unuttum ya neyse bende ayrı bir tür vakayım sanırım sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaa bende toplaşmak istiom(aman cümle kritik yanlış anlamayın 44)bi ara berline de uğrayın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oldu canımm türkiye yi feth ettik şimdi sıra berlinde sevincli sen gelmiyormusun kardeş buralara hiç? e biz bir sürü kişi gelmek biraz zaman alabilir de o bakımdan smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben eylulde berlıne gelıcem o zaman gorusuruz ben mılanodayım sen de gelırsen buralara beklerım.. sevgıler tresor gssmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooo siz gezdinizde rahatsızlık vermedim değil mi y789 vermem çünkü; bu arada bizde İzmir toplaşmasına odaklandık iyi hoş beklentimizin dışına çıktı ama şu an çok iyi vakit geçiriyoruz. Emelim o benim sorunum değil Atakan aramış aramamış sen evini topla biran önce de yeni evine taşın elbet izmir grubu senin eve misafir olacak. İzmir toplaşmasına gelemeyenler için çokkkkkkkkkkkk şey kaçırdınız k8908 k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM. |