Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

meryemi 07-06-2008 09:07 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

http://www.balcanet.net/resima/jpg/dilek10010.jpg

blissy blissy blissy blissy blissy

herkeslere günaydınlar.... gulensmiley

k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ametist 08-06-2008 01:01 AM

kafede ben mi varım bi tek rt67 .offffffffffffffffffffff.

melodiss 08-06-2008 10:24 AM

mrb, actionsmile

iyi hafta sonları herkese!!!! k8908

http://www.haberkenti.com/news_images/gunesli.JPG

disik82 08-06-2008 11:52 AM

merhaba ii hjaftasonları.... derty

MuminOKAN 08-06-2008 12:07 PM

iyi tatiller arkadaşlar.

teoman_ 08-06-2008 12:34 PM

herkese merhaba
güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...
s456

meninje 08-06-2008 01:07 PM

Umut evim dediğim bu siteye her gün girip dolaşsam da birşeyler yazmıyorum uzun zamandır. Şimdi Bu sayfaya bakınca içimden hepinize kocamaaaannn selam demek geldi:)

İyi ki varsınız b456

MuminOKAN 08-06-2008 01:10 PM

sende iyi ki varsın super

meninje 08-06-2008 03:04 PM

Teşekkür ederim Mumin :) http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...iv_papatya.gif

Belgin ∞ 08-06-2008 03:05 PM

Hoşgeldin canımcım.Özlettin kendini yine yaw.

comte 08-06-2008 03:10 PM

Meninje nerelerdesin yahu... hismiley

Pek göremiyorum seni şu aralar...

Hoş geldin.... sapkal89

meninje 08-06-2008 08:49 PM

Sizi çooook seviyorum kiss3

Lier22 09-06-2008 08:57 AM

http://www.glynsatterley.com/blackwh...,%20Harris.jpg
günaydın sitem...
ve sitenin güzel insanları...
2 günde çok özlemişim sizleri...
ama tekrar ayrılacağız yarın bir 15 gün kadar sizlerden uzakta olucam...
arazide olduğumdan nete giremiyeceğim...
siteye gelirgelmez mumin kardeşimi gördüm çok sevindim... smiliyface
daha görüşemedik ama görüşecez bu gün...

disik82 09-06-2008 08:58 AM

günaydın arkadaşlar, iyi haftalar dilerim. sizinle hemen birşeyi paylaşmak istiyorum.ben normalde korku filmi izlemem çünkü beni etkiler,dün izlemek durumunda kaldım.izlediğimiz film the exorcism of emly rose izleyeniniz var mı?eğer yoksa kısaca bahsedeyim, bu hikaye gerçek bir olaydan alıntıymış, Almanya da yaşayan Anneliese Michel adlı katolik bir kızın içine rivayete göre şeytan girmiş.neyse filmde gece 03:00 sıralarında kızın yanık kokusu alarak uyanmasıyla olaylar başlıyor.bu arada filmin diğer kahramanlarıda genelde saat 03:00 sularında aynı şekilde uyanıyor. sebep ise şeytanlar bu saatte gelirlermiş hristiyanlıkta sanırım öğlen saat 03:00 kutsalmış şeytanlarda tabi tam tersini kullanıyorlarmış:)neyse falan filan, filmi izledikten sonra korku hissetmedim ama gerçek olduğunu düşünmek biraz tedirgin etmedi değil.neyse ben sakin sakin uykum geldi yattım sonra tahmin edin saat kaçta uyandım 88a saat 03:00 tü ay sonra sinirlerim bir bozuldu arkadaşlar uyumak mümkün mü kafamda senaryolar.bu muhtemelen bilinçaltımın bana oyunu saat 03:00 te uyandırmak ama bu gece aynı huzursuzluğu yaşamak istemiyorum, sizce ne yapayım?akıl verin bana lütfen.şu an işteyim ve saat 03:00 ten beri uyanığım:(
sevgiler herkese,iyi haftalar tekrar...

MuminOKAN 09-06-2008 09:09 AM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın sitem...
ve sitenin güzel insanları...
2 günde çok özlemişim sizleri...
ama tekrar ayrılacağız yarın bir 15 gün kadar sizlerden uzakta olucam...
arazide olduğumdan nete giremiyeceğim...
siteye gelirgelmez mumin kardeşimi gördüm çok sevindim... smiliyface
daha görüşemedik ama görüşecez bu gün...

günaydın. buluşmaya geleceksin değilmi? 22 haziran'da ki.

Alıntı:

disik82 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın arkadaşlar, iyi haftalar dilerim. sizinle hemen birşeyi paylaşmak istiyorum.ben normalde korku filmi izlemem çünkü beni etkiler,dün izlemek durumunda kaldım.izlediğimiz film the exorcism of emly rose izleyeniniz var mı?eğer yoksa kısaca bahsedeyim, bu hikaye gerçek bir olaydan alıntıymış, Almanya da yaşayan Anneliese Michel adlı katolik bir kızın içine rivayete göre şeytan girmiş.neyse filmde gece 03:00 sıralarında kızın yanık kokusu alarak uyanmasıyla olaylar başlıyor.bu arada filmin diğer kahramanlarıda genelde saat 03:00 sularında aynı şekilde uyanıyor. sebep ise şeytanlar bu saatte gelirlermiş hristiyanlıkta sanırım öğlen saat 03:00 kutsalmış şeytanlarda tabi tam tersini kullanıyorlarmış:)neyse falan filan, filmi izledikten sonra korku hissetmedim ama gerçek olduğunu düşünmek biraz tedirgin etmedi değil.neyse ben sakin sakin uykum geldi yattım sonra tahmin edin saat kaçta uyandım 88a saat 03:00 tü ay sonra sinirlerim bir bozuldu arkadaşlar uyumak mümkün mü kafamda senaryolar.bu muhtemelen bilinçaltımın bana oyunu saat 03:00 te uyandırmak ama bu gece aynı huzursuzluğu yaşamak istemiyorum, sizce ne yapayım?akıl verin bana lütfen.şu an işteyim ve saat 03:00 ten beri uyanığım:(
sevgiler herkese,iyi haftalar tekrar...

sanırım film konstantin e benziyor. gece izlemek ne derece heyecanlı biliyorum ama bunun yatıp uyuyacağını da düşünmek gerek.
ben, oda da çıtırtı sesleri geliyor diye astral a çıkamıyorum, tırsıyorum, sen korku filmi izliyorsun. cesaretinden dolayı tebrik ederim.

bilinçaltın saat 3ü hatırlattı. ama korkulacak bişey olmadığını düşünüyorum. sen kendine başka telkinler vererek durumu kendi lehine çevirebilirsin. bak biraz kanun sesi iyi gelir. radyonu aç. super

disik82 09-06-2008 09:27 AM

korku filmi beni bozuyor ona eminim:) bu arada mümin sen astrala çıkabiliyor musun ki?deneyimlerini öğrenmek isterim:)sevgiler...

MuminOKAN 09-06-2008 09:35 AM

işte bilgisayar masası, elbise dolabından ses gelmese belki çıkacam. normalde çıtırdamayan esyalar nedense çıtırdamaya başlıyor. anlamadım dusun
tırsıyorum. napim. bi kaç sene önce -belki 6 - 7 sene oluyor. internet benim hayatımda pek bi öneme sahip değil.- bu gibi mevzulardan habersizdim. kendimi bir kaç defa uyuyorken gördüm, korktum ve uyandım. şimdi o günleri özleyerek anıyorum.

MuminOKAN 09-06-2008 09:41 AM

Alıntı:

korku filmi beni bozuyor ona eminim:) bu arada mümin sen astrala çıkabiliyor musun ki?deneyimlerini öğrenmek isterim:)sevgiler...

yardımcı olması açısından gma arkadaşımız http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rt=0;board=149

(((( hatta direk link: http://rapidshare.com/files/11460172...ction.rar.html ))))
linkinde doğal ortamda ingilizce telkin bulup bizle paylaşmış saolun. tavsiye ederim. telkin anlaşılmayacak karışıklıkta değil. konuşmacı çok sade ve teker teker konuşuyor. -olması gerektiği gibi- super

MuminOKAN 09-06-2008 09:45 AM

kaave isteyen??? f678h

disik82 09-06-2008 09:51 AM

teşekkür ederim linke bakacağım ama telkinle olabilecek birşey mi acaba bu çünkü gece uyandıktan sonra başka şeyler düşünmeye çalışırken uykuya dalar gibi oluyorum ama sanki biri beni dürtüyor hayda yine uyanıyorum anladınız mı huzursuz bir uyku ve bunu da aslında ben yapıyorum farkındayım ama kendime nasıl söz geçireceğimz bilmiyorum.
bu arada astral yolculuk hakkında ufak bişiler biliyorum.bir aynanın karşısına geçip bağdaş kurup oturuyorsun ayna ile biraz geniş açı yapıyorsun yani bedenin biraz arkaya doğru meyilli,bulunduğun ortam loş olmalı ve alnına turuncu bir şey yapıştırıyorsun ve aynada sadece bu turuncu noktaya bakarak transa geçiyorsun.ilk denemelerde odanın dışına pek fazla çıkılmaması öneriliyormuş.bedenine baktığın anda vücuduna geri dönüyorsun.bunun dışında eğer bedeninin dışındayken tanımlayamadığın, garip silüetler,yüzler görünebilirmiş ama bunlar senin korku ve kaygılarının yansımasıymış,korku hissettiğin anda da sanırım bedenine dönüyorsun.bana çok ilginç gelmişti bu tür bir deneyim ama asla yapmaya cesaret edemem:) smiliyface

MuminOKAN 09-06-2008 10:01 AM

Alıntı:

teşekkür ederim linke bakacağım ama telkinle olabilecek birşey mi acaba bu çünkü gece uyandıktan sonra başka şeyler düşünmeye çalışırken uykuya dalar gibi oluyorum ama sanki biri beni dürtüyor hayda yine uyanıyorum anladınız mı huzursuz bir uyku ve bunu da aslında ben yapıyorum farkındayım ama kendime nasıl söz geçireceğimz bilmiyorum.
bu arada astral yolculuk hakkında ufak bişiler biliyorum.bir aynanın karşısına geçip bağdaş kurup oturuyorsun ayna ile biraz geniş açı yapıyorsun yani bedenin biraz arkaya doğru meyilli,bulunduğun ortam loş olmalı ve alnına turuncu bir şey yapıştırıyorsun ve aynada sadece bu turuncu noktaya bakarak transa geçiyorsun.ilk denemelerde odanın dışına pek fazla çıkılmaması öneriliyormuş.bedenine baktığın anda vücuduna geri dönüyorsun.bunun dışında eğer bedeninin dışındayken tanımlayamadığın, garip silüetler,yüzler görünebilirmiş ama bunlar senin korku ve kaygılarının yansımasıymış,korku hissettiğin anda da sanırım bedenine dönüyorsun.bana çok ilginç gelmişti bu tür bir deneyim ama asla yapmaya cesaret edemem:) smiliyface

bedeni biraz arkaya meyilli olursak düşeriz. yani ben düşerim, herhalde sabit duramam. ortam çok az ışıklanmalı hatta mum ışığı.
alında, dediğiniz yer 3. çakranın olduğu yer sanırım. dusun

disik82 09-06-2008 10:06 AM

az önce astral yolulukla ilgili bir dünya şey yazmıştım ama sayfa süre aşımına uğramış.yapılış tekniğini bir yerden okumuştum onu paylaştım.tekrar paylaşmaya çalışıcam mümin çünkü çok enteresan:)

disik82 09-06-2008 10:16 AM

aa yazdıklarım çıkmış demin görememiştim.:) ya o meyil olayı benimde kafamı karıştırmıştı ama sanırım olayın ince noktası o smiliyface

Lier22 09-06-2008 10:19 AM

Alıntı:

kaave isteyen???
alayım bir kaave... bea

MuminOKAN 09-06-2008 10:22 AM

hmmm enteresan. ben yatıyorken deniyorum ve ilk başlarda dediğin yerde - alnına yapıştırdığın turuncu etiketin bulunduğu civarda- uyuşma derecesinde yanma hissi oluyor, bu durumdan sonra odadan çıtırtılar geliyor. geçen akşam çıtırtıları biraz aşıp doğruldum. sonrasını hatırlamıyorum sanırım uyuyakalmışım.

MuminOKAN 09-06-2008 10:23 AM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kaave isteyen???
alayım bir kaave... bea

emencecik smiliyface

disik82 09-06-2008 10:29 AM

ben denemek istiyorum ama pek cesaretim yok işte.sabahtan beri anlattığım üzere biraz korkak biriyim bad45
bencede bir kahve hiç fena olmaz kahvesmiley

MuminOKAN 09-06-2008 10:32 AM

Alıntı:

ben denemek istiyorum ama pek cesaretim yok işte.sabahtan beri anlattığım üzere biraz korkak biriyim bad45
bencede bir kahve hiç fena olmaz kahvesmiley

sanırım, o, korkaklık değil, normal bişey.
deneynerek aşılan durumlar.

melodiss 09-06-2008 10:34 AM

mrb actionsmile

http://img124.imageshack.us/img124/9...din29765tb.jpg

meryemi 09-06-2008 10:47 AM

blissy blissy blissy

herkese benden bi merhaba... actionsmile

smiliyface

disik82 09-06-2008 10:52 AM

merhabalar arkadaşlar blissy

mücevher 09-06-2008 11:05 AM

http://img.blogcu.com/uploads/Icha_merhaba.jpg

http://www.bosyok.com/wwefki1i042/Ca...merhaba984.jpg

merhaba güzel insanlar hepinize merhaba....

disik82 09-06-2008 11:14 AM

gece korkup uyumadığım için ciddi bir konsantrasyon problemim var şuanda arkadaşlar ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum kafamdan bir çok şey geçiyor aynı anda fakat yoğunlaşamıyorum.yani bişeyi hissederek isteyemiyorum şu anda 88a 1 haftalık telkin dinleyişim sanki biranda altüst oldu,buna sebep uykusuzluk tabi ama bundan sonra uyumam için bana enerji yollayın arkadaşlar,korkmak gibi bir saçmalık yaşamayayım bir daha...

MuminOKAN 09-06-2008 11:25 AM

Alıntı:

gece korkup uyumadığım için ciddi bir konsantrasyon problemim var şuanda arkadaşlar ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum kafamdan bir çok şey geçiyor aynı anda fakat yoğunlaşamıyorum.yani bişeyi hissederek isteyemiyorum şu anda 88a 1 haftalık telkin dinleyişim sanki biranda altüst oldu,buna sebep uykusuzluk tabi ama bundan sonra uyumam için bana enerji yollayın arkadaşlar,korkmak gibi bir saçmalık yaşamayayım bir daha...

evdeysen bi kaç saat uyu. işteysen yemek arasında uyu. dinlenmen lazım. hiçbiri altüst olmaz. sağlıcakla ve ışıkla.

suzzy 09-06-2008 01:20 PM

saat 11.14 ten sonraki mesajları göremiyom... dusun

suzzy 09-06-2008 01:22 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

saat 11.14 ten sonraki mesajları göremiyom... dusun

ne son konulardan..nede son mesajlardan takip edemiyom...görünmüyorlar... pc05

disik82 09-06-2008 01:35 PM

belki o saatten sonra kimse yazmadı bende de görünmüyo çünkü ama senin yazdığın görünüo demekki kimse yazmamış olabilir mi?

ametist 09-06-2008 02:23 PM

kafeye şimdi geldim.çayımı yudumluyorum,radyoda müminin çaldığı güzel parçaları dinliyorum.hayat herşeye rağmen yaşanılasıymış arkadaşlar.sitedeki herkese selamlar. kiss3

disik82 09-06-2008 02:46 PM

sana da selamlar tatilsmiley

melodiss 09-06-2008 05:07 PM

çok güldüm ya sizde gülün f678h

http://img411.imageshack.us/img411/2...adas0vkgs9.jpg

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.