![]() |
ay arkadaşlar üstteki yeni mavi çubuğu ben çok begendim çok kullanışlı olmuş Atakan Bey wave çünkü Bugunkü Mesajlar kısmına çok ihtiyacım vardı kara kara düşünüyodum nasıl yapsam diye becerememiştim bugun mesajlarını bulmayı sevincli956k |
Ben sitemizin bu halini daha çok beğendim.İlk başta hiç hoşuma gitmemişti eskisini daha çok seviyordum.Ama şimdi bu yeni hali çok hoşuma gitti.Atakan Bey ve yardımcı olan arkadaşların ellerine,emeklerine sağlık. Biraz önce mesaj yazmakla ilgili bir problem yaşadım.Sevgili Moderatorümüz Redflowers imdadıma yetişti.Çok Teşekkür ederim canım.. y789 |
Arzucum hoş geldin başta alışmak zor oluyor ben mide ağrıları çekmiştim giremiyorum diye :) şimdi alışınca böyle de çok seveceksin 956k |
Esta piti piti Duru'cum y789 Her zaman. |
Alıntı:
smileydance |
Sitenin görüntüsü muhteşem oldu gerçekten. blissy Emeğinize sağlık Atakan Bey 956k |
site değişmiş yaf ne güzel olmuş. emeklerinize sağlık |
Beğendiğinize sevindim benim de içime sinen bir çalışma oldu.. Bannerda ki fotografları Asya26 bulmuştu ,gökyüzü ve bulut animasyonu fikri bana ait,dönen cd'yi de bu tasarımı yapan Osman bey düşünmüş... Forum da bu editlemeyi yapan Osman bey zaten portal sitemizin tasarımını yapmıştı. Renkleri butonları da değiştirdik hepimize hayırlı olsun. actionsmile Yanlız şu radyo seo sistemi ile çakışıyor olabilir.Bende 2 tane çıkabiliyor zaman zaman.Eğer sizlerde de oyle oluyorsa radyoyu kaldırıp onun yerine dinleme için buton ekleyebiliriz. |
ben bu sabah bi yayın yapmak istedim ama yapamadım. winamp çalışıyordu. |
gercekten herseyiyle cok güzel olmus ellerinize sağlık |
arkadaşlar gerçekten çok güzel oldu,ilk başta epeyce zorlanmıştım,şimdi ise birçok şeyi keşfettim.aAtakan bey çok teşekkürler,ne diyelim artık ellerinize sağlık. |
Atakan Bey, "bügünkü mesajlar" kısmı vardı galiab değil mi dün,keşke o yine olsa sevincli |
Pamukçum Bugünkü mesajlar bölümü yine var. en sağdaki "yararlı linkler" başlığını tıklayınca altında çıkıyor smileydance |
ay harikaa ohhhh başım göğe erdi khkh56 sevincli saol canımmm |
Sanemce canim tesekkurler, bunu ogrendigim cok iyi oldu, Pakum gibi bende o bölümü ariyanlardanim.. |
bende "yararlı linkler" ne ki diye meraktan tıklayınca görmüştüm Pamuğum ne demek.. hakikaten yararlı bi link yani y789 |
deneyerek öğreneceğiz Su Duru bakalım daha neleri var forumun. keşfettikçe güzel oluyor s456 Alıntı:
|
arkadaşlar size komik birşey anlatmak istiyorum bir de benim ilginç buldugum birşey y789 geçen akşam bir meyve yedim hurma olarak geçiyor ama bu bildiğimiz küçük kuru olan hurmadan değil ,bazen görürdüm dışarda ne oldugunu anlayamazdım tropik meyve mi nedir çözemezdim..açıklamak için fotosunu da koyuyorum :))http://www.meyveler.gen.tr/hurma/res...ve-hurma-1.jpg geleyim hikayeye :))) geçen annem almış ve ben bu yaşıma kadar yememiştim derseniz lütfen inanın..44a bu bana çok ilginç bir duygu geldi anlatamam :)) 30 sene geçti ve ben tadını hiç bilmediğim birşey yiyecektim :))Aman ammma abarttım dimi diyeceksinşz belki..ama öyle hissettim ve birt çocuk gibi heyecanlandım..956k hatta biraz sulu gibiydi nasıl birşey oldugunu bilmediğimden şeftali gibi akmasından korktum ehehe:)) ne detaylı düşünüyorum dimi:) neyse ısırmamla birlikte bambaşka birşey içimden dedim ki "Allahım be nne yiyiorum hayatımda böyle birşey yemedim ve böyle birşeyi tattığım için şükürler olsun,hayatımda yediğim en güzel şeylerden biri "bu sulu ama akmıyor ve küçücük şey sanki bal topu anlatamam çocuk gibi sevindim..Sonra anneme sordum adı ne tam olarak ben bunu bilmek isterdim böyle bir şeyin adını merak ediyorum çok muhteşem olmalı dedim..Adını o da hurma olarak biliyormuş kimse bilmiyordu sorduklarımdan..:( Sonra 2 gun gecti ,TV'de yemekteyiz isimli bir program vardı orada sohbet ederlerken bu meyvenin lafı gecti ve yine herkes konuştu meyvenin adını bilen var mı gercekten hurma mı diye :))) Ve oradan bir bayan dedi ki : "Hurma diye geçiyor ama adının "cennet meyvası" oldugunu biliyorum " dedi ..Ben dinlerken ağlamak istedim bilmiyorum böyle birşey yaşarken tattığım için ve böyle güzel bir adı oldugu için şükrettim :))))) Ona da bu yakışırdı tam düşündüğüm gibi :))) |
atakan bey cim çalışmalarınız benim için fazla bilimsel olduğundan çoğunlukla manen http://www.smileyarena.com/emoticons...angelwings.gifdestek olabildim.. y789 size ve forumumuzun bu kadar güzelleşmesine vesile olan tanıdığım ve tanımadığım tüm dostlara sonsuz teşekkürler.. http://img219.imageshack.us/img219/4762/66379616gz6.gif yenilenen adresimizde tüm can lar ile birlikte nice güzel birlikteliklere.. sevgiler.. actionsmile |
yararlı linkler kısmı gerçekten muhteşem olmuş atakan bey hiçbir ihtiyacı eksiksiz bırakmamışsınız orada 956k |
[geleyim hikayeye :))) geçen annem almış ve ben bu yaşıma kadar yememiştim derseniz lütfen inanın..44a bu bana çok ilginç bir duygu geldi anlatamam :)) 30 sene geçti ve ben tadını hiç bilmediğim birşey yiyecektim :))Aman ammma abarttım dimi diyeceksinşz belki..ama öyle hissettim ve birt çocuk gibi heyecanlandım..956k hatta biraz sulu gibiydi nasıl birşey oldugunu bilmediğimden şeftali gibi akmasından korktum ehehe:)) ne detaylı düşünüyorum dimi:) neyse ısırmamla birlikte bambaşka birşey içimden dedim ki "Allahım be nne yiyiorum hayatımda böyle birşey yemedim ve böyle birşeyi tattığım için şükürler olsun,hayatımda yediğim en güzel şeylerden biri "bu sulu ama akmıyor ve küçücük şey sanki bal topu anlatamam çocuk gibi sevindim..Sonra anneme sordum adı ne tam olarak ben bunu bilmek isterdim böyle bir şeyin adını merak ediyorum çok muhteşem olmalı dedim..Adını o da hurma olarak biliyormuş kimse bilmiyordu sorduklarımdan..:( Sonra 2 gun gecti ,TV'de yemekteyiz isimli bir program vardı orada sohbet ederlerken bu meyvenin lafı gecti ve yine herkes konuştu meyvenin adını bilen var mı gercekten hurma mı diye :))) Ve oradan bir bayan dedi ki : "Hurma diye geçiyor ama adının "cennet meyvası" oldugunu biliyorum " dedi ..Ben dinlerken ağlamak istedim bilmiyorum böyle birşey yaşarken tattığım için ve böyle güzel bir adı oldugu için şükrettim :))))) Ona da bu yakışırdı tam düşündüğüm gibi :)))[/QUOTE] ilahi pamuk y789 ben cok severim hurmayı kokusu tadı muhtesemdir.bide kabak tatlısı muhtesem kokan cok güzel bir tatlıdır.ayyy canım istedi khkh56 |
bu yemekteyiz adlı programda eskişsi yemekler ayrıntılı incelenmiyo... Şimdi sohbet muhabbet geyik... Alla alla amaçlanan bumuydu acaba... Eskiden bir yarışma vardı 2 ay sürdü ama tülinle caneri 3 sene konuştular. enteresan napıolar acaba şimdi ... hele Meriç erkan - Ahu tuba vardı ki. tam bir fiyaskoydu. alla alla ya bunları niye anlatıyosam. sanki izliymusum gibi şaşkın |
khkh56 khkh56 Akın çok alemsin. khkh56 Bir an annem foruma üye olup senin nickle girdi sandım. Bu sefer ev sahibinin solunda oturan adam varya son programda onunla baya kavga kopacak fragmanlarda gördüm y789 İnsanlar ne kadar çabuk unutuluyor ya.Ben Meriç'i unutmuşum aslında unutulacak adam değildi ama hafızam gereksiz nesneleri kendiliğinden siliyor sanırım zamanla. Geçen gün popstar dan bir çocuk geldi buraya,bayram için programa.Onun sesini çok beğenirdim ben,severek dinlerdim.Onu bile 1 ay geçmeden unutmuşum. |
ay arkadaşlar kusura bakmayın alakasız olacak ama ; Arkadaşlar acil bilenlerden cevap rica etsem çok panik yaptım Kpss 2008/4 klavuzu yayınlandı mı (tercihler için) osym nin sayfasında hiçbir veri bulamıyorum ,lütfen bilen arkadaşlar tez yetişin buna çok kafam takıldı dunk56 |
aysegulcum evet o muhteşem birşeymiş sevincli şimdi avrupa yakasındaki dilber hala gibi olacak ama "gurban olurum ben böyle meyveye yaratan ne guzel yaratmış ":)))) aynen hazır kabak tatlısı gibi ama çok şeker birşey sevesim geliyo elime alıp :))) |
valla bende baktım yayınlanmamış... |
Alıntı:
|
yeni mesajlar kısmı guncelleniyormu kendi kendine çünkü ben yeni mesaj varmı diye tıkladıgımda akşam 8 deki mesajları veriyor ama 4897 bugunku mesajlar kısmından güncel takip edebiliyorum 44a |
gitttiniz mi :( benim çıkmam gerekiyor :( görüşürüz hepinizi öptüm actionsmile |
sitenin üstünde 4 tane radyo görüyorum. hehe farklı farklı çalar dururz artık :P |
Alıntı:
|
george busha ayakkabılarını fırlatan gazeteciyi canı gönülden kutluyorum.Muntasar El Zeyid smil56 |
İstanbul'dayım sevincli |
|
Alıntı:
Sadece osym de duyuru var 24 aralık la - 5 ocak arasında tercihler yapılcak klavuzda 24 aralıkta yayınlanır...Ben de takip ediyorum :) Başarılar dilerim. İnşallah isteiğin yere yerleşirsin. sevgiyle kal |
periliceciğim çok teşekkür ederim yüreğime su serptin canım kiss3 Allah hepimizin kalbine göre hayırlı olanı versin canım Çok sevgilerimle tatlımhttp://www.postaciniz.com/wp-content...iz_com_004.jpg |
bende yılbaşında istanbuldayım... Aşk Semineri için =) |
yazcak bişi bulamdım siteye... anlatın ya ne oldu "yemekteyiz" de.. bişiler yapın anlatın havalar ne olcakmış... |
yemekteyiz yine aynıydı, yine özenerek yemek yaptılar gelenler de aç olanları hiç düşünmeden iğrenç, ağzımın tadı bozuldu falan dediler... bu programda yemeklere iğrenç diyenlere sinir oluyorum:( havalar da iyice soğuyacak, zemheri girecek bir dahaki hafta sanırım, yarın da istanbulda kar yağışı bekleniyor:) biraz da kendimden bahsedeyim:) 3 hafta oldu telkinleri dinleyeli ego ve suçluluk, hala onları dinliyorum ekleyecek başka bişey bulamadım:( |
ha gayret 500 syfa olcak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM. |