![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın!!!!! Herkese mutlu, huzurlu ve neşeli günler diliyorum! hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Anladın sen anladın. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ehuhe anladım canım anladım:),bana bir gün daha ver,onları daha yeni attım,halledeyim sonra elinizdelerdir efenim super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canımcım sana değil bir gün kaç gün istersen veriyim.Yarından itibaren 4-5 gün yokum.E deniz,kum görelim bizde biraz,uzaklaşayım şöyle açılıyım azıcık.Sen hazır et geldiğimde alırım olur mu gülüm. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Oooo canım benim iyi tatiller... tatilsmiley Geldiğinde siyah beyazlar hazır olur kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sağol canım benim. kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm... canım sıkkın... sigrt56 benim pc uçtu bugün... blook nasıl oldu anlamadım ama normal çalışırken elektirikler gitti sonra geldiğinde kardeşim açmış az önce geldi yanıma abla bilgisayara bişey olmuş herşeyi silmiş ooo67 nasıl yaniiiiii kendi kendine silinebilir mi? dusun hiçbirşey kalmamış ilk aldığımız gün gibi pc05...offff hiçbirşey anlamadım sad456 gitti arşiv... smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) elektrikler kesilince hard disk üzerindeki dosyalar normal şartlarda silinmez. zaten silinmiş olsaydı sen windowsu şu an açamıyor olurdun. kardeşin seni işletiyor olmasın? C ve D diskleri üzerinde herhangi bir dosya adıyla arama yaptırsana belki bişeyler çıkar... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok elektiriklerden olduğunu bende düşünmüyorumda evet kardeşimden şüheleniyorum ama şaka değil... bu kesin kurcaladı bi yerini n9598 hiçbirşey yok cde bu doslalar gizlidir diyor D'de bilgisayarı aldığımızda içinde gelen bi kaç resim falan sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geçmiş olsun melodis Aklında olsun arşivini D de sakla ozaman bişey olmaz. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM. |