Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

MalloryKnox 06-08-2008 10:07 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Günaydın!!!!! Herkese mutlu, huzurlu ve neşeli günler diliyorum! hismiley

Belgin ∞ 06-08-2008 10:09 AM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Günaydınlar herkese... kiss3

Günaydın Sycorox'cum.Nasılsın bugün?Siyah mısın beyaz mısın?Yoksa siyah beyaz mısın? blook
Anladın sen anladın. kiss3

Akulina 06-08-2008 10:21 AM

Ehuhe anladım canım anladım:),bana bir gün daha ver,onları daha yeni attım,halledeyim sonra elinizdelerdir efenim super

Belgin ∞ 06-08-2008 10:31 AM

Canımcım sana değil bir gün kaç gün istersen veriyim.Yarından itibaren 4-5 gün yokum.E deniz,kum görelim bizde biraz,uzaklaşayım şöyle açılıyım azıcık.Sen hazır et geldiğimde alırım olur mu gülüm. kiss3

Akulina 06-08-2008 10:43 AM

Oooo canım benim iyi tatiller... tatilsmiley
Geldiğinde siyah beyazlar hazır olur kiss3

Belgin ∞ 06-08-2008 10:45 AM

Sağol canım benim. kiss3

melodiss 06-08-2008 05:18 PM

slm...

canım sıkkın... sigrt56

benim pc uçtu bugün... blook nasıl oldu anlamadım ama normal çalışırken elektirikler gitti sonra geldiğinde kardeşim açmış az önce geldi yanıma abla bilgisayara bişey olmuş herşeyi silmiş ooo67 nasıl yaniiiiii kendi kendine silinebilir mi? dusun hiçbirşey kalmamış ilk aldığımız gün gibi pc05...offff hiçbirşey anlamadım sad456

gitti arşiv... smil56

teoman_ 06-08-2008 05:41 PM

elektrikler kesilince hard disk üzerindeki dosyalar normal şartlarda silinmez. zaten silinmiş olsaydı sen windowsu şu an açamıyor olurdun. kardeşin seni işletiyor olmasın? C ve D diskleri üzerinde herhangi bir dosya adıyla arama yaptırsana belki bişeyler çıkar... super

melodiss 06-08-2008 05:48 PM

yok elektiriklerden olduğunu bende düşünmüyorumda evet kardeşimden şüheleniyorum ama şaka değil... bu kesin kurcaladı bi yerini n9598

hiçbirşey yok cde bu doslalar gizlidir diyor D'de bilgisayarı aldığımızda içinde gelen bi kaç resim falan sadanim

duru79 06-08-2008 05:51 PM

geçmiş olsun melodis
Aklında olsun arşivini D de sakla ozaman bişey olmaz.
Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı
slm...

canım sıkkın... sigrt56

benim pc uçtu bugün... blook nasıl oldu anlamadım ama normal çalışırken elektirikler gitti sonra geldiğinde kardeşim açmış az önce geldi yanıma abla bilgisayara bişey olmuş herşeyi silmiş ooo67 nasıl yaniiiiii kendi kendine silinebilir mi? dusun hiçbirşey kalmamış ilk aldığımız gün gibi pc05...offff hiçbirşey anlamadım sad456

gitti arşiv... smil56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM.