![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sevgili spy.game dediğini yapmaya karar verdim özellikle bugün kendimi mutlu hissetmeye çok ihtiyacım var,şimdi elime bi kalem kağıt alıyorum veeeeeeeeee yazıyorum istediklerimi ve o anı yaşıyorum.........sevgiyle kal.... ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar ben derim ki kuantum alana girme diye bişey yok... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırdır Spy.Game neden öyle dersin ?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ahyak, ahyak khkh56 maddesin sen, maddeeee smiliyface |
|
ben maddeyim... tüm samimiyetimle kabul ediyorum... peki ya sen? sen nesin? dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dusun çok açıklayıcı olmadı sankim.. ben anlamadım açıkçası |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Dünyada,evrende herşeyin bir alanı vardır.Nasıl ki bizim bir alanımız auramız var her maddenin de her düşüncenin de bir alanı vardır onun enerjisini kapsayan.O yüzdendir ki fikrine katılamıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |