Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Novos 23-08-2008 01:12 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

geçmiş olsun taçyaprak, tylolhot at tavsiye ederim.

taçyaprak 23-08-2008 01:12 AM

birisi bana şifa mı gönderdi ne karnım rahatladı en azından sancı girmiyo ohh bee

kimse Allah razı olsun

taçyaprak 23-08-2008 01:15 AM

novasibir ne ilacı o ben bilmiyom

bu arada askinsofi hoşgeldin vien1 sana da geçmişler olsun

bigci 23-08-2008 01:16 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
birisi bana şifa mı gönderdi ne karnım rahatladı en azından sancı girmiyo ohh bee

kimse Allah razı olsun

,

[b] bu kadar çabukmu :S allahım ablam bi an evel iyileşsin rahatlasın dedim içimden :S

taçyaprak 23-08-2008 01:26 AM

valla ben de şaşırdım ama geçti ilk mesajı yazdıktan sonra

bilgisayarın başından kalkmıştım çünkü resmen sancı gelmişti ama şimdi rahatım yoksa hala burda olmazdım o sancı sürse içinden dua ettiğin için teşekkür ederim kiss3

Novos 23-08-2008 01:31 AM

soğukalgınlığı falan mı ? eczanelerde satılıyor toz ilaç, limon suyu gibi bir şey.

bigci 23-08-2008 01:35 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
valla ben de şaşırdım ama geçti ilk mesajı yazdıktan sonra

bilgisayarın başından kalkmıştım çünkü resmen sancı gelmişti ama şimdi rahatım yoksa hala burda olmazdım o sancı sürse içinden dua ettiğin için teşekkür ederim kiss3

[b] ablam sen iyileş yeterki duvalarım hep seninle hep duvacınım

bigci 23-08-2008 02:49 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun taçyaprak ark5

Ben kız istemem zaten Serkan teşekkür ederim yine de.. ben aslında husky istiyorum da, onlarda çok zeki olmuyormuş araştırmalarıma göre.. çok geç öğreniyorlarmış..köpek bile olsa zeka çok önemli benim için..

[b]
abla sana bi davar köpegi alalım o zaman akbaş uygundur evdede beslenir fakat 2 yıl yaşar en fazla sen süs köpegi al sadece husky ler hiç bi halttan anlamaz safkan sa süs köpegidir o süs için çişini ögrenir gel gel git git seni korumaz etmez oyuncak ayı al daha az masrafsız olur yada kedi al abla evin nasıl bilsem sana ona göre kopek önericem ama bence sne teriyer cinsi köpeklere bak husky kangal sana gitmez aslında sana saglam bi akbaş var bizim köyde yavru onu yollarım sana ama sen bakamazsın ona onun için toprak alan lazım betonda fazla yaşayamıyolar ölüyolar bide benim kangalların bakımıda kolay hemen her seyi ögreniyolar sahiplerini koruyolar hemen sahipleniyolar sahiplerini tanıyolar fakat beton onları yavaşlatıyo mama kadar betonda onemli toprak ve geniş bi alan lazım abla sen kuşa bak kuşa kuş al sevincli ama yok köpek diyosan bi 10 ay sabret sana öbür döllenme mevsiminde bi erkek yollayım dobiyle meraklının yavrularından yani anladın demi abla demek istedigimi . beton köpeklere zararlı sevincli

bigci 23-08-2008 03:23 AM

[b]
ne ise ben yatıyım finnnn bu gecelikde bu kadar cafemiz kapandı efenim aslında biz bu cafeden kurtulalım bu ne ya geç saatte kapatsan biri içerde olyo en iyisi biz buraya acık hava bi tezgah diyelim kokareççi nasıll fikir
bundan sonra bizim cafe kokareççi tamammı 24 saat açık smiliyface gulensmiley

kapanışı güzel bi resimle yapıyorum .

http://www.hizliresim.com/2008/8/23/373.jpg

Belgin ∞ 23-08-2008 08:15 AM

Günaydın nerdesiniz herkes uyuyor mu hala gogogo .Hadi kalkın artık kalkın kalkın clapping

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 PM.