![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın sizede redflovers ama herkes uyuyor galiba baksanıza kimseler yok forumda |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gelirler birazdan askınsofi merak etme.Cumartesi uykucuları bunlar.Sen birde yarın gör.Ya ne uyuşuksunuz yahu.Hadi uyanın da gelin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_286388823.jpg işte sanemce abla hem zeki hemde görüldügü üzre çok şirin ben beslemiştim ama annem titiz oldugu için fazla kalmadı bende eger bahçen varsa çok uygun super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ceren'cim görünüyor resim |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Cerenim o tatlı şey golden mi ? evet o senemce ablaya benim vercek bi köpegim var arslında ama fakat bakamaz ya öldürür benim tanıdıgım senemce abla hareketli felan bi şey 3 yasında tuvalet alıskanlıgı felan var ev köpegi insanlarla konusmayı seviyo matematigi var şarkı söylüyo maç seyrediyo koyu bi ankaragücü hayranı ama bakamaz ya senemce abla çatal burun var bende bi tane senemce abla bakabilirsen gönüllü sana veriyim onmu ev köpegi mama ile besliceksin sevincli talip çok o köpegime fakat bakamazlar diye vermiyom kimseye arada bi bi biz tavşana bıldırcına keklige felan cıkıyoz iyi oluyo adıda arkadaş siniyo kokusunu alıyo anında |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Cerencim çok şeker bişey bu ttli3 ben yıllardır köpeğim olsun istiyorum.. daha önceki ev sahibim onay vermemişti.. şu an oturduğum evde bahçe var ama sadece bana ait değil, sitenin bahçesi.. kabul edeceklerini sanamm çocuklarda var çünkü.. sanırım ben kendi bahçeli evim olana dek köpek edinme sevdama ara vermek durumundayım sad456 Alıntı:
|
|
ben dobinin yavrularının tanesi bin € a sattım gecen sezonkini 4 bin € idi o safkana safkandı birini italyaya yollamısdım hatta bu sefer meraklıyla ciftlesdirdik kurt kangal kırması oldular felaket köpekler ve erkek hepsi sağlıkları cok iyi iri yarı öbür ciftlesme mevsiminede meraklıyı düşünüyoz eger o zaman hala köpek istersen gönüllü olarak sana birni verebilirim dedimya elimde tek kız kaldı onu saten vercekdim birine oda sozum vardı birisinew erzuruma gitti oda . aslında benim amacım dobi niyadını doldurdu itlaf kararı cıkdı belediye geliyo arada bi köpek öldü diyom kavga mavga ediyoz gidiyo dobide saten cok yasladın dobiyi köye yollayıp sivasa gitmek ordan 2 3 bin € a bi yavru alıp gelmek kangaldan vaz geçemiyorum yaaa kangalların tadı bi ayrı ama söz sana öbür mevsimde hala istersen birini verebilirim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM. |