Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

bigci 20-08-2008 10:13 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

[b]

selamlar cafe sakinleri nasılsınız saygılar

ceren18 hemşo teşekkur ederim isteyince her zaman mutlu olamıyo insan mutluyum mutluyum siz hep öle bilceksiniz mutlu olsamda olmasamda size mutluy diycem saten su anda mutluyum sayenizde iyiki varsınız super ...
lier abicim teşekkur ederim bilmiyorum yakısıyormu bi takım acılar cekdim sebesiz yere. hani realkarnasyonmudur nedir ona inanmam ama sanırım ben bi önceki hayatımda iyi bi insan degildim demekki bu hayatımda onun acısını cekiyorum ne ise

ee anlatın cafe sakinleri nasılsınız ne olacak biliyonuzmu surda canım cekdi

mangalda mısır yapcan köz mısırı yani sevincli

bigci 21-08-2008 12:03 AM

[b] hu huuuuu cafede kim varrr uyudunuzmu yaa :(
annem helva yapmıs cok enerjik oldum yaaa hadi halı saga gidelim halı sag maç yapalım kar dedinde redflowers ablam kar yagınca halı sagda maç yapmanın keyfini hiç bi kar oyunu vermiyo be sevincli haa bide kar topunun içine buz koymak sevincli

learning 21-08-2008 12:07 AM

Keşke kar yağsa, yağmur yağsa,bereket olur, böyle kuru yaz sıcaklarında kuruyacağız terli345 tatilsmiley

bigci 21-08-2008 12:09 AM

[b] ben onu en son söyledigimde askerdeydim

çavusdan dayak yemişdim sevincli cünkü bingölde kar yagdımı en az 3 metre yagıyomuş sevincli tabi onu sonradan anladım jeton köşeliya yagınca gördüm ama kar yağsada top oynasak ya sevincli yada saklanbaç

Novos 21-08-2008 12:11 AM

yağmur yağar da, bu mevsimde karın yağdığını göreniniz oldu mu bilmiyorum aa34

taçyaprak 21-08-2008 12:12 AM

herkese merhaba cafe sakinleri

bigci kardeşim(sen benden küçüksün de) seni pek iştahlı gördüm pizza mısır her fırsatta yemekten bahsediyon

keyfin yerindeydi bugün heralde

bigci 21-08-2008 12:15 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhaba cafe sakinleri

bigci kardeşim(sen benden küçüksün de) seni pek iştahlı gördüm pizza mısır her fırsatta yemekten bahsediyon

keyfin yerindeydi bugün heralde

[b] yooo abla ben hep iştahlıyım keyfim olsun olmasın 120 kilonun üstündeyim ama 70 kilo olanlar benim hızıma yetişemiyo con enerjigimdir ben sevincli reelde beni tanısan reeldeki lakabım niye cindoruk benim yaa yazılarıma bakarsan görürsün reeldeki lakabımın cindoruk olmasınını kücüklügümden beri hep iriyarıyım cok haraketli olup cok yersen iri yarılasıyosun ++++ üstüne bide sporcu olursan vucut kas yapıyo cok yerim ama çok enerji harcarım işimde bi nevi amalelik sevincli sevincli

taçyaprak 21-08-2008 12:19 AM

fazla umutlanma ama

şu senin oyunun adresi ver bi bakayım diyorum yarın bu aralar sarcak bişeye ihticım var

tabiii öğretmen sen olucan ben bayağı paslandım çünkü

ceren18 21-08-2008 12:20 AM

bigci bana ne ikram ediceksin ?çok maratonlu bir yarısmadan çıktım yoruldum şöyle yorgunluk alıcı bişey olsun ttli3 ark5

taçyaprak 21-08-2008 12:23 AM

offfffffffff yine mi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM.