![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] selamlar cafe sakinleri nasılsınız saygılar ceren18 hemşo teşekkur ederim isteyince her zaman mutlu olamıyo insan mutluyum mutluyum siz hep öle bilceksiniz mutlu olsamda olmasamda size mutluy diycem saten su anda mutluyum sayenizde iyiki varsınız super ... lier abicim teşekkur ederim bilmiyorum yakısıyormu bi takım acılar cekdim sebesiz yere. hani realkarnasyonmudur nedir ona inanmam ama sanırım ben bi önceki hayatımda iyi bi insan degildim demekki bu hayatımda onun acısını cekiyorum ne ise ee anlatın cafe sakinleri nasılsınız ne olacak biliyonuzmu surda canım cekdi mangalda mısır yapcan köz mısırı yani sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] hu huuuuu cafede kim varrr uyudunuzmu yaa :( annem helva yapmıs cok enerjik oldum yaaa hadi halı saga gidelim halı sag maç yapalım kar dedinde redflowers ablam kar yagınca halı sagda maç yapmanın keyfini hiç bi kar oyunu vermiyo be sevincli haa bide kar topunun içine buz koymak sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Keşke kar yağsa, yağmur yağsa,bereket olur, böyle kuru yaz sıcaklarında kuruyacağız terli345 tatilsmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] ben onu en son söyledigimde askerdeydim çavusdan dayak yemişdim sevincli cünkü bingölde kar yagdımı en az 3 metre yagıyomuş sevincli tabi onu sonradan anladım jeton köşeliya yagınca gördüm ama kar yağsada top oynasak ya sevincli yada saklanbaç |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yağmur yağar da, bu mevsimde karın yağdığını göreniniz oldu mu bilmiyorum aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese merhaba cafe sakinleri bigci kardeşim(sen benden küçüksün de) seni pek iştahlı gördüm pizza mısır her fırsatta yemekten bahsediyon keyfin yerindeydi bugün heralde |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
[b] yooo abla ben hep iştahlıyım keyfim olsun olmasın 120 kilonun üstündeyim ama 70 kilo olanlar benim hızıma yetişemiyo con enerjigimdir ben sevincli reelde beni tanısan reeldeki lakabım niye cindoruk benim yaa yazılarıma bakarsan görürsün reeldeki lakabımın cindoruk olmasınını kücüklügümden beri hep iriyarıyım cok haraketli olup cok yersen iri yarılasıyosun ++++ üstüne bide sporcu olursan vucut kas yapıyo cok yerim ama çok enerji harcarım işimde bi nevi amalelik sevincli sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) fazla umutlanma ama şu senin oyunun adresi ver bi bakayım diyorum yarın bu aralar sarcak bişeye ihticım var tabiii öğretmen sen olucan ben bayağı paslandım çünkü |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci bana ne ikram ediceksin ?çok maratonlu bir yarısmadan çıktım yoruldum şöyle yorgunluk alıcı bişey olsun ttli3 ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) offfffffffff yine mi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM. |