![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nasıl biliyo benım zayıf yanımı ama.Az sonra yatıcam ama içerim bir kayfe. kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
http://80.237.205.52/r/2007/06/20070...zrtkxo79-b.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benimkisi orta şekerli olsun ttli3 bende şöööle kurulayım koltuğuma aa34 acık fazla gömüldüm ama olsun zarar yok girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] senemce ablam kurul sen koltuna söyle az ovuyummu sırtını cok deli masaj yaparım güçlü kuvvetliyim ya sevincli cok guzel ense boyun omuz masajı yaparım sana özel yapıyım istersen sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hea yok canım sağol.. masajla işim olmaz benim.. kahve kafii Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] tamam ablam kayfe daha oluyo ama köpügü tutduramadım telvesi çöksün az daha orta şekerdi demi hemen hazır az kaldı |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam telaş yapma olunca içerim aa34 |
khkh56 khkh56 khkh56 sanemce kriz geçiriyorum burda. Bigci kahve deseni süper.teşekkürler. |
[b] telaş dedinde abla aklıma bi şey geldi sevincli annemgili istemeye geldiklerinde annem kahvenini içine köpürsün diye camasır suyu koymul bide tükürmüş sevincli sevincli sevincli kahveyi baska ne köpürtür acaba sevincli sevincli khkh56 bisiklet redflowers ablacıgım burda hazırım masaj istersen |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serkan vazgeçtim ben kahve istemiyom dlckrn köpük diye ne koycan kimbilir içine hih33 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |