![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) üzülme bitanem bulaşık makinesi alıveririz ark5 sana da başka işler buluruz kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bulaşık işi de halloldu böylece thumbsanim thumbsanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Asıl beni kimse duymasın ben devlet memuruyum özel bir iş yapamam veya çalışamam sadanim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese.Çok uyumuşum ben.Neyse cafe açılmış,çaylar demlenmiş,kahvaltı hazır.Hemen başlıyım ben kahvaltıya. Gününüz şen,neşeniz bol olsun site ahahlisii. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese iyi pazarlar, iyi dinlenmeler benim mesaideyim benim yerime de tatil yapın smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oooo ilk dakikalarda kaytarmaya başladınız duru su çaylar nerde sanemce kahvaltıyı hazırlamış cerenle bizde bulaşıkları yıkadık sende şu çayı bir hallet sabah kafeyi açarken ceren çayı yapmış ama saat 12 oldu çay bayatlamıştır şöyle bir elinden tavşan kanı çay içsinler birazdan kafemize yeni müşteriler gelecek hadin kımıldayın biraz.heeeey hadi ayaklanın heeeeeeeeeeeeeey clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bir çay da ben alabilir miyim aceba? kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |