Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

sanemce 17-08-2008 11:12 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

üzülme bitanem bulaşık makinesi alıveririz ark5
sana da başka işler buluruz kiss3

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı

en küçük benim ama ağla allahım bu kaderimin bana oynadıgı bir oyun mu nayırrrrrr ağla

cedrus48 17-08-2008 11:16 AM

Alıntı:

Alıntı:

cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Bulaşıkmı dedin bulaşığı yaşı en küçük olan yıkasın bitki çaylarını ormandan toplayıp kurutmak ve demlemek bana ait kahvaltılar sanemceden ceren mustang ve kaafinur sizin göreviniz ne olacak

en küçük benim ama ağla allahım bu kaderimin bana oynadıgı bir oyun mu nayırrrrrr ağla

ceren üzülme ben önlüğü bağlar ben yıkarım.Ama kimse duymasın bilmesin sonra milletin alay konusu olurum

ceren18 17-08-2008 11:17 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
üzülme bitanem bulaşık makinesi alıveririz ark5
sana da başka işler buluruz kiss3

Alıntı:

cilgin897

ceren18 17-08-2008 11:20 AM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bulaşıkmı dedin bulaşığı yaşı en küçük olan yıkasın bitki çaylarını ormandan toplayıp kurutmak ve demlemek bana ait kahvaltılar sanemceden ceren mustang ve kaafinur sizin göreviniz ne olacak

ceren üzülme ben önlüğü bağlar ben yıkarım.Ama kimse duymasın bilmesin sonra milletin alay konusu olurum

tamam kıyamam ben sana cedrus tender45 sen köpüklersin ben durularım sende kimseye söyleme ama ben part time çalışabilirim okuldan kosa kosa gelip bulaşıkları yıkarım ortalıgı siler süpürürüm wave

sanemce 17-08-2008 11:22 AM

bulaşık işi de halloldu böylece thumbsanim thumbsanim

cedrus48 17-08-2008 11:25 AM

Asıl beni kimse duymasın ben devlet memuruyum özel bir iş yapamam veya çalışamam sadanim

Belgin ∞ 17-08-2008 11:32 AM

Günaydın herkese.Çok uyumuşum ben.Neyse cafe açılmış,çaylar demlenmiş,kahvaltı hazır.Hemen başlıyım ben kahvaltıya.

Gününüz şen,neşeniz bol olsun site ahahlisii.

teoman_ 17-08-2008 11:35 AM

herkese iyi pazarlar, iyi dinlenmeler
benim mesaideyim benim yerime de tatil yapın smil56

cedrus48 17-08-2008 11:36 AM

oooo ilk dakikalarda kaytarmaya başladınız duru su çaylar nerde sanemce kahvaltıyı hazırlamış cerenle bizde bulaşıkları yıkadık sende şu çayı bir hallet sabah kafeyi açarken ceren çayı yapmış ama saat 12 oldu çay bayatlamıştır şöyle bir elinden tavşan kanı çay içsinler birazdan kafemize yeni müşteriler gelecek hadin kımıldayın biraz.heeeey hadi ayaklanın heeeeeeeeeeeeeey clapping

cananderen 17-08-2008 12:03 PM

bir çay da ben alabilir miyim aceba? kahvesmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM.