![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] selam saygı ve sevgiler iyi geceler nasılsınız cafede birileri varmııı sevincli okeyde yattım şansım iyi gitmiyo cift okey elimde kaldı iyimi sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar ay tutulmasını kaçırmayın.Harika bir görüntü. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hu kimse varmı masaların altında saklanan varmı bir bakayım ha burdada kimse yok artık kafeyi kapatabilirim.yarın görüşmek üzere ama görünen o ki sabah yine ben kafeyi açamıyacağım.Saat olmuş 02.30 sabah erken kalkmam için hemen yatmam lazım ama bu gece önemli bu gece duaların kabul günü bu gecede 1 yıllık kararlar alınıyor.Kim doğacak kim ölecek kim özel üniversiteye gidecek kim doğa ve çevre için halkı bilinçlendirecek kim ruh ikizini bulacak ve kim yükselip müdür olacak belli olacak onedenle bana müsade dua x sonsuz sözü verdiğim dostlarıma sözümü tutmaya gidiyorum.Tekrar iyi geceler.Kandiliniz mübarek olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sana da iyi geceler cedrus48.Duaların kabul olsun,(davetiyeyi oraya kadar kendim getiricem söz.Kimseye söyleme ama aramızda kalsın sevincli ) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] iyi geceler hayatım degişdi tekrardan herkezin kandili mubarek olsun her şey hazır yola cıkıyorum almam gerkeen bi kupa var ;) bekle beni koceli ben geliyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydın hayatım degiştinin özel ve güzel insanları kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ceren sanada gğünaydın iyi günler ben yine uyuya kalmışım kafe kapalı kaldı Allah tan sizde kafenin anahtarı var.Beni beklemeden açıyosunuz.Çaylar hazırmı ceren.Ama bu gidişle kafenin sahipleri benim maaşıma okkalı bir zam yapacaklar.Ama işte zamlı maaştan bana nasip olmayacak.Böyle sabahları uyuyup kalırsam bana diyecekleri maaşına zam işine son. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet gözlerim seni aradı cedrus baktım yoksun açıyım dedim bende çayın suyunu koydum artık sen demlersin girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese umarım iyi bir gün olur. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNAYDIIIIIIN site sakinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii actionsmile kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 AM. |