Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

cedrus48 18-08-2008 10:30 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

tam şimdi kuşburnu ve böğürtlen zamanı toplarsam sanemce sana gönderirim ama ücrete tabi bedava değil bana hergün bol bol enerji gönderrisen öle guitar

sanemce 18-08-2008 10:39 PM

tamam cedrus anlaştık ozaman ttli3
taze taze olsun ama thumbsanim

sanemce 18-08-2008 10:40 PM

tamam hep birlikte oynayalım ozaman uy897 ben oynamayı bilmem gerçi komik olurum ama olsun girlhaha

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Selam ben geldim.Gerçi baya bir oldu geleli eve 1 saat kadar girlhaha .Millet benim şöyle bir kıvırasım var.Yani öyle böyle değil.Bu saatte başlasam sabahı bulurum herhalde. uy897 uy897 Ne güzel haberler aldım bugün yahu.Gelin gelin en güzel haberler bana gelin.Ben sizin kıymetinizi iyi bilirim.

cedrus48 18-08-2008 10:59 PM

Haydi hep beraber happy6 galiba birileri ruh ikizini buldu.Sokakta köşetyi dönerken galiba birisiyle çarpıştı.Elindeki eşyalar yere yuvarlandı.Beraber topladılar.İşte ne olduysa o an oldu.O ruh ikizini iki gözü mosmor oldu. sonunda gözlüklerle oynamak zorunda kaldı. smileydance

Pamukk 18-08-2008 11:04 PM

O zaman başlıyorum ben redflowers ; kadiiiiifedeeeen keseeeesiiiiiii uy897 aa34 aman ciğerimiiiin köşeeeesii (doğru mu bilmem khkh56 )

Belgin ∞ 18-08-2008 11:05 PM

Bak bak bak senaryoya bak.Kendin yaz kendin inan.Hoşgeldin anne.Cedrus abim ben sana demiştim öyle birşey olacağı zaman neyle karşılaşacağını. 2600

Not:bu arada duru79 un herkese selamı var.Vebali kalmasın üstümde.Üniversiteyi kazananları kutluyor.Yakında gelecekmiş yanımıza tekrar.

Belgin ∞ 18-08-2008 11:08 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
O zaman başlıyorum ben redflowers ; kadiiiiifedeeeen keseeeesiiiiiii uy897 aa34 aman ciğerimiiiin köşeeeesii (doğru mu bilmem khkh56 )

Kadiiifedeeen keseeeesiiii kahveden gelir sesiiiiiii,oturmuş kumar oynar,ah ciğerimiiiiin ahh ciğerimin köşesiiiiiiii.Aman yolla......

Haydaaaaaaa.Yandan uy897 khkh56

Pamukk 18-08-2008 11:12 PM

Ay harika !!!! sevincli sevincli süper olduuu ,bizim sahilde çalıyolar davul zurna bunu aa34 Amaaan yooooolaaa Beyoğlu na yoola yoolla yooooooolla (aynı söylediğim gibi uzatıyorum harfleri sayarak yazdım aa34 aa34 ) Anneme gecen dedim bunu duyunca yaanne n ebu şarkı sözleri ne yollanıyo beyoğluna ?nekesesi ? falan kadın koptu aa34 Amlamıyom napim komedi aa34 aa34

Bi de şey var ; ben esmeri fındık ile-ben esmeri badem ile ,ben eessssssmerii fıstık ile besleeeerimmmmm ooooohhh sefamız olsuuuunn uy897 uy897

Belgin ∞ 18-08-2008 11:17 PM

Pamuk aklın fındık,fıstık,bademde ha khkh56 .

9-8 yapalım birazda diycem ama alan çok dar.Bana yetmez y789

Pamukk 18-08-2008 11:22 PM

aa34 aa34 khkh56 e hadi romana geçelim zamanı geldi ısındıkk uy897

aklıma gelmiyo şu alişanlı yarışmada guzel şarkılar vardı roman yarşması aa34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 PM.