![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dostum teşekkür ederim, yalnız süttozu falan yok muydu biraz acıymış, neyse 1 fincan kahvenin 40 yıllık hatırı vardır derler. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Güneşte çok fazla kalma caribbean.Bak Ankara güneşi adamı böyle çarpar. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aa34 dışarı çıkmadım ya daha. gıcıklık yapmak istiyorum kimse yok, ben de mecburen bu şekilde bir yol seçtim. bi hüzünleniyorum, bi neşeleniyorum. anlamadım ben bu işten, en sonunda sıyırıp gitmiyim de. blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ohhhhhhhhhhhhh valla gelsin tatlılar gitsin kahveler hiç bize ikram eden yok bu kafenin işletmecisi kim şikayet ediyorum shamanic abla görüyosun hep kendileri yiyolar bize hiç vermiyolar smil56 kapatma cezası verelim s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Geç kaldın Ceren'cim.Caribbean da kendi kendine ikram etti zaten.Bizi düşündüğü falan yok yani.Bende mahsun baka kaldım böyle senin gibi. y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Gülüm ben bilsem bende koyucam zaten.Bilmediğimden bu arkadaşların eline düştüm zaten.Bi kahve söylesinler diye dört dönüyorum etraflarında sen bilmiyorsun neler çektiyorlar bana ah ah sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nese kısa günün karı eline saglık caribbean bakalım yarın kimin kahvesini içicez girlhaha ah redflovers görüyorum bir kahve için neler çektigini du ben bir ögreneyim de sana ikram edicem seni bu çileden kurtarıyım aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şaşkınlık içersindeyim blissy bizim redflowers siteye nasıl kahve servisi olur bilmiyor dusun buna kim inanır redflowerscım?Hele hele sen birine muhtaç olucaksın sadanim daha neler 44 kızlar ben köpüklü kahveyi çok güzel yaparım ben koyarım üzülmeyin.Ama benide biri düşünsün ben kahve sevmiyorum soğuk şeyler ilgimi çekiyor yok mu ikram edicek? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM. |