![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Selam Arkadaşlarım. Elimde 4mb Lık Tiff Uzantılı Dosya Var Ve Ben Bunu Yaklaşık 200kb Civarına İndirmek İstiyorum. Bilgisi Olan Varsa Bana Acil Yardım Edebilir Mi? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
neyim var....?? biraz kötü günler geçiriyorum ama atlatıcam... atlatacağız... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet aynen... inşallah atlatırız... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) site sadece bende mi kasıyor yoksa sizde de yavaş mı dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende dicem hatta 2 gündür böyle... acaba diyorum bizim hatlardan mı?? bu gün daha çok yavaşladı... çok yavaşladı... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ttp://www.hayatimdegisti.com/forum/dilegin_benim_icin_emirdir_mini_ekitap_cekim_yasas i-t12882.0.html mini bir e-kitap yazdım arkadaşlar... ::) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pamuk nutellayı aldım, yedim demin. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın dostlar... http://img.blogcu.com/uploads/ASLI79...TtpBbopvlo.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM. |