![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahve de pek güzel görünüyor ama ben önce kahvaltı etsem iyi olacak y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet dediğin gibi geri dönüşler ya çok geç oluyor, ya da dönmüyorlar. iş arayan çok olunca işverenler daha dahasını arar olmuşlar.. cvyolla.com uda inceleyeceğim canım. teşekkür ederim desteğin için kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Zeyneb'cim bizim sana hoşgelişler kahvesi ikram etmemiz gerekirken sen bizden erken davrandın.Ben hayır diyemem türk kahvesine yeni içmeme rağmen smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) asla hayır diyemediklerimden türk kahvesi... orta şekerli alayım bende... smiliyface saolasın zeyneb http://www.evcini.com/images/turk_kahvesi.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bugün diger günler gibi güzel ve neseli günlerimden biri redflowers´cim ve bu nesemi sizlerle paylasmak istedim ve ben genelde neseli anlarimda hep bir kahve icerim ttli3, öncesi sonrasi yok, önemli olan saygi ve sevgiyi en güzel sekilde yasamak... 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ooo ablacigim, acmismi, dur bakim kahvaltida hemen güzel bir sekilde hokus pokus yapip hazirliyabilecegimmi onayi zor oldu ama güzel bir kahvalti buyrunyrl78 http://80.237.205.52/r/2007/07/20070...3me25ec9-b.jpg beraberce yiyelim afiyet olsun hepimizeeee s45apk |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok güzel görünüyor çayın ve balın kokusu burnuma kadar geldi... iyi güzelde 3 aylardayız... belki oruçlu olan arkadaşlar vardır... biraz dikkatlimi olsak ne... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kahvaltı çok güzel görünüyor zeyneb harikasın kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar az önce farkettim de bu gün bu sitenin erkek üyeleri nerdeler... hiçbiri yok... sizde farkına vardınızmı bilmiyorum... smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 PM. |