![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın site sakinleri... http://wwwtr.kodak.com/TR/images/tr/...23_uzaklar.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sanemce, bizim istanbulda bir derneğimiz daha var, şu ana kadar 5300 kişiye iş bulup yerleştirdiler, googla " BİRLİKTE UMUT DERNEĞİ" yaz iletişim bilgileride var, belki onların sana senin onlara bir katkın olur, mutlaka olur, dur ben bi köşe açıp anlatayım olayı size... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne hipnozuymuş bu... dusun disik82 ne hakkında hipnozdu eğer güvenilir bi hipnozsa bende isterim.... smiliyface ama hayal abladan öğrendiğim kadarıyla her hipnoz hele hele içinde isim ve reklam yapılanlar sakıncalı şeyler içerebiliyomuş... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dex_lier22 hayal abla doğru söylemiş bencede bilinçaltına yanlış girdiler bizim için kötü sonuçlar doğuracaktır. bu arada istanbulda bi re2 kursu biliyorsanız allah aşkına yönlendirin beni çatlicam:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ama ama neden kimse bana cevap vermiyor ki.... yrl78 dunk56 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nurhanza çok teşekkür ederim incelemedim ama öyle bir baktım çok güzel bir dernek bu kiss3 iş arayanlara destek olmak amaçlı böyle bir dernek olduğunu bilmiyordum çok mutlu oldum ttli3 ayyy gerçekten çok mutlu oldum çünkü çalışmaya ihtiyacı olan ne mağdur insanlar var ve yalnız olmadıklarını görmek çok güzeel sevincli fakat bu derneği duyurmak gerek. sen demesen benim haberim olmayacaktı.. ben gidip bir inceleyeyim kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sanemce istersen birde cvyolla.com adresine bak buradan benim arladaşıma kaç iş teklifi geldi siteye 50 ytl yatırıp cvni yolluyorsun sonra dediğine göre telefonların susmuyor.istersen bir inceler tatlım,sevgiler... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bir bakayım canım. kariyer net ve yenibiriş.com dan başvurular yapıyorum. o değil de, nurhanza nın mesajından sonra coştum ben kendi işsizliğimi falan unuttum zaten girlhaha işsizlik öyle kötü ki, neden bu insanlar için birşey yapılmaz derdim.. yapılıyormuş utananadam blissy blissy Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydinnnnnnnnnnnn tüm hayatimdegisti cafesi arkadaslar buyrun hep beraber kahve icelim, kahveler benden amaaa güzel, neseli bilgililer sizden 98569 http://bp3.blogger.com/_qK_Zui1UM9E/...s400/kahve.jpg http://bp0.blogger.com/_qK_Zui1UM9E/...ve+%289%29.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet işsizlik insanı bunaltıyor bende yaşadım bu durumu hepimiz yaşamışızdır ve yaşamicamızında garantisi yok.tek yürek olmak en güzeli.kariyer net,yenibiris falan iyi siteler zaten ama geri dönüşler çok geç oluyor.arkadaşıma tekrar sordum, cv sini yolladıktan sonra aynı gün içinde geri dönüşler olmaya başlamış ona bir tek seçmek kalmış. inşallah istediğin iş en kısa zamanda bulur seni,sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |