![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın güzel sitemin güzel insanlarııı... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
güzel dilekleriniz için teşekkürler derty nasılda üstüme alındım ama khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mümin avatar yıkıyor ortalığı.Bende bir iki figür öğreniyim senden lazım olur belki. y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) disik82 [quote]allah herşeyi gönlümüze göre versin bugün ve bundan sonra,içimizden iyi geçiyorsa kendimiz ve sevdiklerimiz için kabul olsun.sinirimiz,öfkemiz uçsun gitsin yerini huzur ve sevgi alsın. dostlar hepiniz ayrı bir ömürsünüz ya... şu temennilere bi bakarmısnız... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mümin tabi ki de alınabilirsin.... thumbsanim bu arada avatar ilginç miş gerçekten...çok güzel dans ediyor.. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İstanbul'a geldim geleli şöööyle huzurla çalışacağım bir iş bulamadım b456 ben çalışmayı seven biri olarak evde oturmaktan sıkılıyorum... çevrenizde özverili çalışkan bir elemana ihtiyaç duyan var mıııı girlhaha hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hadi Arkadaşlar Olaya El Atalım... sanemce arkadaşımıza iş bulalım. hadi bakalım elleri görelim kimler yardımcı olabilir... sevincli Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben istanbul' da değilim... hadi istanbullular... bi el atın şu işe bisiklet |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şu an radyoda çalan müzik nlp programındaki müziklermi merak ettim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM. |