![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaw durum 79um isstediin 2000 yetale olsun san feda olsun nedirki dur bi onuda imgeliim.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) imgele imgele zaten 2000 ytl senin için indirim yaptım.Yeni yer açıcan ellin bollaşana kadar zam istemem Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Metin06 beyfendi.Siz cafeyi açın efem ben cümbür cemaat toplanır gelirim 4 korumayla.Korumalarımdan biri önce pastayı yer bişi olursa kalan üçü de seni yer.Nasıl fikir ama khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam ankaraya gelince pastalar börekler şirketten... kahvesmiley sizin aranıza para giremez... bende bir halkla ilişikiler okulu tozu yutmuş biri olarak elimden geleni yaparım sizin için... yeri neresi ankarayı biraz biliyorum acemi birliğim ankaradaydı MEBS okulu MAmak... hadi hayırlı olsun... ozaman... 956k blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier onlar İstanbul'da açıcaklar cafeyi. Metin06 ses gelmiyorr noldu? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) usta birlğimide istanbulda yapmıştım.. y789 iyi daha iyi işte neresinde ki... ben her yıl edirneye gidiyorum gelip geçerken kardeşlerime uğrarım... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şirketten pasta yiyeceğim yani kurtuluşu yok... smiliyface wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi fikir ..korumalar sen güzel ..yaa banada iki tane koruma ayarlasana koru yapcamda buraya bunlar bahçede bitiyo galiba ekince çogalıyo felan khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Pasta kursuna gidip pastaları ben yapsam nasıl olur?(pasta yapmayı biliyorum ama süslemesini öğrenmem lazım)Lier bir pastanın lafımı olur aşk olsun.. ttli3http://farm4.static.flickr.com/3260/...eea3e84c_o.jpg Buyrun bakalım pastaya... Eyvah benim pasta yapma sevdam su yüzüne çıkmaya başladı. 44 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaw su cafeyi acalım orası kolay gelsin pastalar gitsin sıcaklar ehe ehe |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |