![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ağzımı toplayamadım 1 saattir.Bakıp bakıp duruyorum.E Mümin.Okan senin alacağın olsun.Liste kabardı iyice.Bırak senin yüzünden iyice kilo alıcam atmaya uğraşırken.Neyse ben yoğurt alıyımda geliyim.Yapıyım kendime en hakiki zeytinyağlısından bir cacık. y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) içine bir kaç parça buz at... küçük parça olsun ama... super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar işyerindeyim hava çok sıcak klima yamultuo işim var ama canım yapmak istemio acayip canım sıkılıo bişiler önerir misiniz:D şimdi püfür püfür esen bir yerde, yayılmalık bir mekanda,şekerli bir türk kahvesi içip fal baktırmak vardı:)ama maalesef işteyim ve yine üzerime karamsarlıkları düştü.öfffffffffff:( |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bak ben sana benim yapacağım işleri söyliyim de senden daha berbat olduğumu gör.Sabah bir makina çamaşır yıkadım onu asıcam bekliyo,çıkarttım 1 makina daha attım onlar bitmek üzere.Kuaföre gidicem,yarın için biletimi alıcam,ufak tefek bişiler alıcam,gelip eve valiz yapıcam,yolculuğa çıkarken evi temizlemek adetimdir(çok saçma ama alışkanlık)evi temizlicem sildi süpürdü.Öfff bunalıma giricem nerdeyse seni rahatlatıyım derken kendim sıkıldım.Gel yer değişelim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkes anlatmış bende duramayacağım anlatmadan. kızmayın ama ofisteyim işlerimi bitirdim. ama saat 6 gibi gene yoğunlaşır. şimdi klima hafiften püfürdüyor. oooohh kahve mi de almışım. yanında buz gibi su. ya ben malatyadayken bu çamaşır işlerini hafta sonu yapıyordum. sizde öyle yapın topyekün temizlik. neysee, ben biraz kahve içiyim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla sizlerde haklısınız ama en azından evde yayıla yayıla oturma şıkkınıda seçebiliyorsunuz:)ben yer değişirim redflowerscım smiliyface sıcaktan mı ne bilmiyorum ama canım bugün hiç ama hiç çalışmak istemiyor zaten çalışmıyorumda:Dnereye bilet alıyorsun? tatil mi? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mümin.okan neden kızalım anlamadım.bende ofisteyim klimada var kahvede var içtim ama sen beni anlamadın smiliyface ben şöle deniz kenarında püfürdeyen bir yerde arkadaşlarımla şöyle yayılaraktan oturarak hiç bişi yapmadan laklaklak yapıp öyle türkkahvesi içmek istiyorum ve kendimi pozitif iyi hissetmek istiyorum.şuan olumlama yapmaya zorlasamda bünyemi olmuyo ortam uygun değil.siz beni anlamadınız smiliyface benim tatilim geldi... smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay doğru diyosun redflowers okudum buluşmayı ama sıcaktan beynimin bir kısmıda buharlaşmış.istanbula gelionuz yani:)ne güselll!!keşke bende gelebilsem sizle tanışmak isterdim 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya yok ben sana dedmiyorum işi olanlara diyorum ev temizleyecek olanlara. super hadi bakalım temizliğe. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 AM. |