![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ah canım kıyamam.Olsun yarın görüşücez nasılsa.İyice dinlen bugün yarına enerjik gel. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şimdi uyursam akşama uyuyamam hem sersem gibi olurum.Merak etme yarına kadar enerjimi toplarım gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
gece geç saatte yola çıkıyoruz...yarına görüşürüz...hepinizi öpüyorum... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ablacım hayırlı yolculuklar.Yarın muhabbete dalıp çok geç gelmeyin y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
ayyy..konuşcak o kadar çok şey varki...sabırsızlanıyorum...ayy ben şimdi hayal ablayıda rahat bırakmam gelirken...kadın yeter be nedir senden çektiğim diycek... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşbulduk suzzycim.Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.Arabada uyumaya çalışın benim gibi uyanık kalmaya çalışmayın çünkü şu anda sersem gibiyim.Bende çok heyecanlıyım yarın için.Çok öpüyorum.Yarın görüşürüz Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın arkadaşlar. s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydın dünün güzelliğinden herkese bir rehavet çökmüş herkes uyuyor herhalde. blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınnnnn selam millet naberrrr yaaa bilegim şişmiş yaaa wıyy bi bu eksikdi bilegim döndü hamur ne işe yarar ya :D annem hamur koydu üstüne doktora gidelim diyoda ben korkuyorum :D bi şey yok gerci tatlıbi şişik sadece:D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın çok geçmiş olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |