![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallaaa hergün bi kez balık yediriyorum ne bili tokmu açmı çatladımı patladımı aakan yahu oğlum şunları ingilizce deilde türkçe yapın yahuu blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu gün tam olarak yılbaşı modundayım artık..... tabii önce kurban bayramımız var...bayılırım bayramlara... bayramlarda öğlen yenilen aile yemekleri,çok hoşuma gider.. bir büyüğümüzün evinde(anneanne,babaanne,)bütün ahali toplanır...uzun zama dır birbirini göremeyenler bu vesile ile bir araya gelir....sohbet boldur...bu arada ev sahibi olan büyüğümüz,gözlerinde bir çift mutluluk gözyaşıyla,huşu içinde her kese gülümser vede bir eli cebinde küçüklere para dağıtır.... b456 hep görmeyi,yaşamayı vede her zaman yaşatmayı istediğim bir şeydir bayramlar.... ttli3 gelelim yılbaşına...o gün bir telaş bir koşuşturma akşam için yapılan ziyafet hazırlıkları...oyunlar eğlenceler bir başka keyiftir... saat 12'ye doğru kafalar hoş olur ve heyecanla yeni yıla girmeye hazır bekleniyor...yeni yıla girdikten sonra bir sukunet ve sakinlik...yada daha coşkulu eğlenceler....(vede ertesi günde iğrenç bir baş ağrısı)...ama olsun genede her şeyi yaşamaya değer buluyorum... coffe2 dedim ya....yılbaşı moduna girdim artık...kızımın yılbaşı ağacını kurduk....birlikte süsledik harika bir şey... ewet yılbaşı sohbetim burda bitmez.....ay sonuna kadar bu konuda konuşurum ben artık... b456 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...0tissue20t.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Meraba arkadaşlar muhabbetiniz bol ve daim olsun her nefes alışınızda içiniz mutlulukla dolsun emi(sabah temennisi :) Rehber bölümüne telkin mp3lerinizi kolayca nasıl birleştirebileceğiniz ile ilgili bir konu açtım işine yarayan olursa bir baksın.Onu haber bırakiim dedim cafeye..Cafeden adam toplamak gibi oldu bu puhaha..koşun koşun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) güzel dileklerin için teşekkürler... bizim için ne dilediysen daha fazlası seni bulsun ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) saol shamanic sanada geçmiş olsun hastayım demişin nasılsın iyileştin mi? al bi bardak sıcak kahve iç iyi gelir |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biri kahve'mi dedi... pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 cat22 cat3500 bne salep içiçem bana neeeee 44 blook sevincli pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) al bu da sana suzzy cim bak şekilli mekilli .. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tü bak o yok pisimizi unuturmuyuz yoksa .. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ellerine sağlık metin sağolasın...bu çok iyi geldi akşam akşam... thumbsanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM. |