![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkur ederim naber nasıl gidiyo hayat |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi gidio pazartesi sendromu işte:) geldik işe ama yaz malum ,canımız çalışmak istemio:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dün sabahdan beri evde yokum başım dönüyo aracımı hzırlıyorum malum 1 hafta kaldı ankarada olanlar o güne gelsin bence :d eve yeni girdim tüm gece dukkanda idim gerci dukkan kalabalıkdı :d siz dün orda eglendiniz bende dukkanımda :D efkar basmıs bak bu kediyide gelemedim die :d http://resimekle.gen.tr/pics/8e6053c...137cb36b48.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende yoktum isterdim çok fakat kuzenlerim geldi ondan katılamadım.:( ama inşallah bir aksilik çıkmazsa bu hafta sonu hipnoz seminerimiz var orada göreceğim herkesi:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) inş eylül sonu olsaydı o seminere bende katılmayı planlıyodumya wallahi eylül sonu bom bosum eylül bası sonu eylül işte ama hıncımı tatilde atıcam atlıycam arabama ayvalıkda yazlıkda baslıycam bodrum ceşme fethiye gezcem rahatlıyacam askerden geldim geleli 3 senedir hiç tatil yapmadım :( yoruldum durmadan calısmakdan :'( |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sorma ablacım. işe geç kalıyordum neredeyse. keşke sizleri de görebilseydik. olsun gönüller bir olsun, sevgiyle coşsun. yaw ben bugün çok mutluyum. derty Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) mutlugun hiç bozulmsın dostum mutluluk guzel ve zor bulunan bişey bide nasıl bişey bana tarif etsene herkez söylüyo ama ben hiç görmedim yeniliyormu içiyomu :P |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gözlerini kapa bir kaç derin nefes al. kendine "bugün mutluluğu seçiyorum" demen yeterli olacaktır. sapkal89 super hismiley Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok denedim ama olmadı söyle yapalım sen mutlu oll dostum larak bende mutlu oluyum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ama sende mutlu ol:) mutluluğu seçmek mutsuzluğu seçmekten daha kolay:) yapabilirsin.sevmek en kolayı bugün herşeyi sev ve gör bak mutlu olacaksın:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 PM. |