![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayatım boyunca bi kişiyi sevdim ve cok acı cekdim :O beni mutlu eden seyleri sevmekden korkuyorm acıkcası ama cevremdeki insanlar mutlu olsun yeter bana |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamam o zaman ben mutluyum. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) diyorumy asen mutlu ol yeter sorun yok o zaman mutlukkk her zaman hak edeni bulur sende iyi bi dost iyi bi insan iyi birisin hak ediyosun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) deneme bir kiii y789 bakalım bu mesajım gidecekmi.. ya arkadaşlar ben kafeye birkaç defadır mesaj yazıyorum, gönderildi diyor ama bi bakıyorum mesaj falan gitmemiş dusun çok ilginç çünkü başka yerlerde sorun olmuyor Alla Allaa |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bana gıcıklığına gönderdi biliyom hih33 benim günaydın mesajımı da yemiş oldu hih33 neeeeyse HERKESÇİKLERE GÜNAYDIIIN geç olsa da girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) geldi geldii hehe :D zeki mürende gördü mesajını :d |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydınnnn güzel sitenin güzel insanları.Çok yorulmuşum dün ya.Sabah uyandığım halde yerimden kalkamadım. Bi kayfe yapın ya. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hg ablacıgım günaydın yapalım hemen tabi ama yanlız soyleyim köpürtemem :D fazla ayıkmıyorum kahve yapmakdan .d http://resimekle.gen.tr/pics/2aea6ad...97791f8733.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yorum yok. n9598 ks3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlar sizede:) yaff benim kafam bigci ye takıldı yaa neden mutlu olamıyormuş.sende hakediyorsun mutluluğu bak benim lakabım cadıdır aslında ya kendi kendine mutlu ol yada sana çok pis bir mutluluk büyüsü yaparım hayatın boyunca mutsuzluk neymiş hatırlamazsın:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM. |