Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

ceren18 18-08-2008 06:35 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

o resimde sanki yapılı bir adam mini etekli kıza kucak açıyo gibi geldi bana kızda ona sarılmak için ileri atlıyo

bigci 18-08-2008 06:36 PM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
o resimde sanki yapılı bir adam mini etekli kıza kucak açıyo gibi geldi bana kızda ona sarılmak için ileri atlıyo

o yapılı adam benim galiba (((( boyum 186 kilom 120 yi geçdim )))

sevincli ama mini etekli baayan kim ben kadınlardan uzak dururum genelde cünkü onlar beni sevmek sevincli

ceren18 18-08-2008 06:40 PM

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı

o yapılı adam benim galiba (((( boyum 186 kilom 120 yi geçdim )))

sevincli ama mini etekli baayan kim ben kadınlardan uzak dururum genelde cünkü onlar beni sevmek sevincli

bilmem artık o mini etekli kız kim y789

sanemce 18-08-2008 06:41 PM

aaa Serkan buda bulanık ama bakamamki bulanık fincana aa34 aa34

cedrus mızıkçılık seziyorum sanki aşkolsun işletmeciliğine bişey diyen oldu mu yaa dlckrn

bigci 18-08-2008 06:43 PM

[b]
cerenim şimdi harbiden kim bu ya merakdan fıtdırırırırım ben bazen ablama sarılırım ablam tamam be sırnasma der ama ablam hayatı boyunca mini etek giymemişdir annem desem o arkadas bir az 90 60 90 eee benimde sanalda mrb dedigim ablalarım ve kız arkadasımı saymassan tanıdıgım hiç kız yok alal alala merakdan catladım simdi

senemce abla kafanı yorma sen bigcide çareler tükenmez buyur buda tabakk falımmm buna bak her şeyy kabak gibi gözüküyor

http://80.237.205.52/r/2007/06/20070...02y2xowf-b.jpg

cedrus48 18-08-2008 09:51 PM

tamam sanemce mızıkçılık yok ha ben yarın ormana gidiyorum topladılarsa alıç çiçeği ile kekik ıhlamur ve kantaron getireceğim.bitkisel otlardan isteyen varmı?

Novos 18-08-2008 10:10 PM

çok ormantik biri olduğunuz belli khkh56 mümkünse adaçayı getirirseniz sevinirim.

sanemce 18-08-2008 10:16 PM

bir ara kuşburnu çayı müptelasıydım.. sonra da bir ara böğürtlen çayına sardırdım girlhaha
elma çayını da ilk içtiğimde yeşil bişey bekliyordum kırmızı rengi görünce şaşırmıştım girlhaha yeşil olsa daha güzel olurdu ama ne güzel kivi gibi, göze de hitap ederdi ttli3

Belgin ∞ 18-08-2008 10:22 PM

Selam ben geldim.Gerçi baya bir oldu geleli eve 1 saat kadar girlhaha .Millet benim şöyle bir kıvırasım var.Yani öyle böyle değil.Bu saatte başlasam sabahı bulurum herhalde. uy897 uy897 Ne güzel haberler aldım bugün yahu.Gelin gelin en güzel haberler bana gelin.Ben sizin kıymetinizi iyi bilirim.

Novos 18-08-2008 10:29 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
bir ara kuşburnu çayı müptelasıydım.. sonra da bir ara böğürtlen çayına sardırdım girlhaha
elma çayını da ilk içtiğimde yeşil bişey bekliyordum kırmızı rengi görünce şaşırmıştım girlhaha yeşil olsa daha güzel olurdu ama ne güzel kivi gibi, göze de hitap ederdi ttli3

sanem abla o sanırım kırmızı elma'nın çayı khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM.