![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hepinize merhabaaa kandiliniz kutlu yarınlarınız umutlu (eee başka ne desem ) her saniyeniz mutlu geçsiin (oldu mu? sevincli) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çok kafiyeli olmuş kaafinur y789 .Seninde kandilin mübarek olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu gün berat kandili...... kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun.... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
çayla kurtaramazsın.... 44 selam.. sapkal89 Kandiliniz Mübarek Olsun... ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [/quote] sadanim sadanim sadanim çayla kurtaramazsın.... 44 selam.. sapkal89 Kandiliniz Mübarek Olsun... ttli3 [/quote] Ben ikramdan korkmam peki gelin vien1 hepinizi kütahyada misafir edeyim güzel bir orman gezisi ardından orman içinde bir dağ evinde şömineli bir yemek ve tüm dostlarla hoş bir sohbet yetmezmi.Ama sizler peki gelebilecekmisiniz kutlamaya hem seninde kutlamanı yapmış oluruz forum dostları ile vien1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smiliyface gerçekten çok güzel olur... ama şöyle 1 ay sonraya fln erteleyelim... sapkal89 biz senden sözü alalımda.... 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 1 ay sonra diyorsun da senin okul ne olacak okul ne zaman açılıyor.?İnşallah dediğin gibi işim olsun emredin.Hatta olmasada emredin sizin gibi dostlara ark5 can kurban kapımız her zaman açık blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kütahyada bi buluşma hazırlarız... 1 gün için o güne hepimiz ayarlar işlerini... istanbulda,ankarada, izmirde toplandılar ben gidemedim... 789569 bu seferkine gidebilirim inş. sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) daha ne isteriz süper olur bence... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM. |