Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

teoman_ 11-08-2008 12:41 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

geçmiş olsun mücevher...
acil şifalar dileklerimle...

Su_Duru 11-08-2008 12:54 PM

Sevgili mücevher gecmis olsun, Rabbim sana güc kuvvet ve yavrularina acil sifalar versin...(amin)
insallah en kisa zamanda iyi haberlerinizi aliriz

Sevgiler

melodiss 11-08-2008 01:02 PM

sadanim

mücevherim çok geçmiş olsun.... dualarımız sizinle.... ark5

suzzy 11-08-2008 01:09 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......

canım...panik yapma gülüm onlar çocuk hastalanarak büyüyorlar ne yazıkki...benim kzımında geniz eti probleminden dolayı iki güne bir acillere taşınarak büyüttüm... sad456

sabahlara kadar eşimle birlikte uymaz nöbet tutardık...anne yüreği...dayanamıyor insan.. sadanim

uyku tutmuyor onlar hastayken...geçmiş olsun canım...düzelicekler merak etme sen... b456

onlar çiçek gibi en ufak şey de gül gibi soluyorlar..ama bazen bir yetişkinden daha dirençlide olabiliyorlar...bak maaşallah kötü bir şeyde çıkmamış...çok şükür... onayi

sende topla kendini...hiç bir şey olmuyacak...rahatla biraz...bütün dualarımla ve enerjimle acil şifalar diliyorum evlatlarına....tekrar geçmiş olsun.... hismiley

duru79 11-08-2008 01:13 PM

Mücevher çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim...İnşallah en kısa zamanda bebeişimizin çok iyi olduğu haberlerini duyucağımızı biliyorum..Zaten çok küçük melekler onu koruyordur..
Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın.... agl34
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......

duru79 11-08-2008 01:15 PM

Hoşgeldin canım..Yokluğun çok belli oluyor biliyormusun?Artık tatil falan yok sana.Otur oturduğun yerde site sınırlarını geçmek yok ona göre..
Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ben geldim,ben geldim blissy

suzzy 11-08-2008 01:27 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ben geldim,ben geldim blissy

hoşgeldin canım... vien1 nasıl geçti tatilin.... tatilsmiley

umarım iyi geçmiştir...dinlenip toparlandınmı bakeem...hıı... super

Belgin ∞ 11-08-2008 02:30 PM

Dinlendim toparlandım,eğlendim,yüzdüm,türküler fasıllar dinledim,yakamoz seyrettim,enerjimi topladım geldim.
Duru dışardaymış gelsin size daha ne haberler var ne haberler. aa34

Akulina 11-08-2008 03:45 PM

Ayy mücevher ablam,elimden geleni yapacağım bende...Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim,kızlarına...

mücevher 11-08-2008 06:51 PM

canlarım benim iyi ki varsınız hayatımda....... tender45
hepinizi çooook ama çoook seviyorum..... şimdi bebişim daha iyi. büyük bebişim se (13 yaşında olan) artık yediğini çıkarmıyor. tüm desteğiniz, iyi dilekleriniz, dualarınız, şifalarınız ve 2 noktalarınız için hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkürler ediyorum. maalesef bazı şeyler geldi mi üst üste geliyor. çekim yasası burada da işliyor herhalde dusun ama geçecek elbet. sizler varsınız yaaa....acilde geçirdiğimiz o geceyi hatırlamak bile istemiyorum. yok belinden su alıcaz, yok şöyle yapıcaz.... nevrim döndü. ama şimdi iyiyim....... onlar da daha iyiler. böyle durumlarda eskiden ne yapacağını bilmeyen deli tavuklar gibi aptala döner, pusar kalır, çaresizliğin kollarına kendimi teslim ederdim. ama şimdi öyle değil artık. çünkü hayatım değişti ailem var ve arkamda kocaman sizlerin desteği var..... sağolun var olun...... herşey güzel gönüllerinizce olsun........ 96

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM.