![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam Sabah Dersaneye Uğrarız. Bi Kaç Foto Tekniği Öğrenirsin Sende. Az Biraz Da İngilizce. Sonra Dökülürüz Yollara... :) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaybolmazsınız ben size tarif ettim ya aşk olsun.Deniz otobüsünden inince üst geçitten karşıya geçin yağmur türkü evi ve roma dondurmacısının arasındaki sokaktan yukarı yürüyün.(Ebuziya caddesi oluyor)Caddenin sonuna gelince sol tarafta Carouseli görüceksiniz karşıya geçin sağ tarafa yürüyün.Sports mağazasını görünce o sokağa girin.Anlaşılmayan bişey varmı arkadaşlar? Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yok canım anladım umarım.gelince anlıcaz bakalım anlamış mıyım anlamamış mıyım?ya biz o taraflara gelince ararım birinizi gelir bi yerden alırsınız bizi olmaz mı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Karoselden Sonrasını Aklında Tut. Ben Oraya Kadar Olan Kısmı Ezberledim :D |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Beni ararsan çok çaldır tamam mı?Telefonun sesi yüksek ama bazen duyamıyorum. Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Carousel in oraya gelince arayın beni ben sizi alırım.Mümin oraya kadar getirir gerisinide ben hallederim.Merak etme Bakırköy de kaybolmanıza gönlümüz razı olmaz blissy Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben sizin için Deniz otobüsü saatlerine de baktım. 12.00-13.00-14.00 saatlerinde var 20 dakikada gelirsiniz.Siz inince dönüş saatlerinize bakın. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tamamdır canım.biz 12 ye bineriz.dönüş otobüsle mi olur feribotla mı olur bilmiyorum.amaan gelelim de bir gerisi önemli değil. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Üfff ya muhabbetlere bak,kıskandım valla sigrt56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) canımcım şunun şurasında 2 hafta sonra bu muhabbetleri Ankara için yapıyor olucaz. sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |