Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Akulina 15-10-2008 08:19 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Tesellimiz bu zaten:) guitar

awayy 15-10-2008 08:22 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
tamamdır canım.biz 12 ye bineriz.dönüş otobüsle mi olur feribotla mı olur bilmiyorum.amaan gelelim de bir gerisi önemli değil.

Eh bunları böyle ulu orta konuşmanız sizin açınızdan pek iyi olmadı..
Çünkü biz de kalan 35 kişi olarak 12 deki deniz otobüsüne binmeye karar verdik .. thumbsanim
Redflowers'ı da artık tanıyoruz.. Sitede boy boy resimleri yayınlandı..
Redflowerscım, arkandan bi 35 kişi seni takip etse korkmazsın di mi canım girlhaha

Belgin ∞ 15-10-2008 08:28 PM

khkh56 khkh56 Canım farkettiğimde iş işten geçmişti.Ama bizim adetimizdir buluşma yerine gitmeden başka bir yere gidip kahvaltı yapmak.Anlayacağın Bakırköy kazan siz kepçe çok arasınız bizi khkh56

teoman_ 18-10-2008 05:36 PM

canım çok fena sıkılıyor sigrt56
bir an önce eve gitmek istiyorum pc05

aysegul_tirtil 19-10-2008 06:47 PM

herkese iyi aksamlar toplantı nasıl gectı acaba dönen anlatıcak olan yok mu aramızda.bu arada niye kötüsün teoman yrl78

teoman_ 19-10-2008 08:23 PM

slm ayşegül yoo kötü değilim aslında. dün işyerindeyken bir an önce dışarı çıkmak için can atıyordum. müthiş bir can sıkıntısı vardı üzerimde. şu an iyiyim pc05
bu arada buluşmalar sıklaştıkça millet kafeye uğramaz oldu smiliyface
uğrayan olursa çaylar benden s45apk

http://www.rizede.com/Rize/cay/c.jpg

hayatdolu 19-10-2008 10:53 PM

Merhaba , bu benim 3. Toplantıya katılışım ve bugünkü toplantı ile ilgili yorumlarımı ben de yazmak istedim. Saat 13:30 da toplantı yerine gittim. Tarif o kadar iyi yapılmıştı ki elimle koymuş gibi buldum art56art56 Bu arada diğer arkadaşların gelmelerini beklerken bir şeyler yeme imkanı bulduk. Mekan sahibi arkadaşımıza da bize güzel bir ortam sunduğu için teşekkür ederim. Yemeklerde çok lezzetliydi super

Toplantı tam olarak saat 15:00 da başladı. Öncelikle Atakan Bey siteyi nasıl kurduğunu, ilk telkinler ile nasıl karşılaştığını ve telkinler hakkında bilgi verdi.

Daha sonra keops nikli arkadaşımız telkinler , Eft ve Deep Peat hakkında bilgi verdi. Ve hayatımıza nasıl uygulayabileceğimizi anlattı.

İlk başta olumlu telkinler vererek zihinde olumlu hayaller kurmanın , vücut dilinin insan davranışlarını ve psikoljisini etkilediğini, irade gücünün daha kısa fakat hayal gücünün daha uzun süreli ve etkili olduğunu anlattı.

Eft ile ilgili olarak da bizi rahatsız eden duygunun önce şiddetini belirleyerek 1 ile 10 arasında. Sorunu kabullenmemizi ve vucutta ki belirli noktalara belirli bir ritmle vurmamız gerektiğini söyledi. Bu noktaları yanlış aktarmamak adına yazmıyorum.

Olumsuz bir olayla karşılaştığımız zaman neden benim başıma geliyor demek yerine, bu problemi nasıl tersine çevirebilirim? Bu yaşadığım olaydan ne öğrenebilirim? Bana neler kazandırdı? Şeklinde bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini anlattı.

Shamanic nickli arkadaşımız. Bolluk ve bereketi kendimize nasıl çekebiliriz. Ve şükretmenin bunda ki etkisini anlattı.

Ve ‘’ İnanmanın Gücü ‘’ adlı bir kitabı okumamızı tavsiye etti.

Reiki ve şakra çakrasından bahsetti.

Ve evrene ‘’ Bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum’’ diye mesajlar gönderebileceğimizi belirtti.
Paylaşmanın ve paylaştıkça bereketin artacağından bahsetti.

Ve dahası……….

Ortam çok güzeldi. Pozitif bir enerji hakimdi. İyi ki katılmışım. Yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler edinmiş oldum.

Öğrendiklerimizi ertelemeden ve inanarak hayatımıza uygulamanın zamanı 956k

Herkese kucak dolusu sevgiler,

Sevgi.

aysegul_tirtil 20-10-2008 01:09 PM

gercekten güzel geçmiş toplantı aksi pek mümkün görünmüyodu zaten darısı Ankara toplantısının başına diyelim cilgin897

Su_Duru 20-10-2008 01:49 PM

Toplantiya katilan arkadaslarin guzel mesajlarini okudukca, keske keske bende orada olabilseydim diyorum..
arkadaslar sizlerden ricam olacak.. benim gibi toplantiya katilamiyan arkadaslar icin, ögrenipde hayatiniza uyguladiklarinizi bizimle paylasirsaniz cok mutlu oluruz..bizler orda olmasakda sizlerin sayesinde,
sizlerin edindigi tecrubelerden cok faydalancagimizi dusunuyorum, benim ozellikle cok ihtiyacim var, malesef istedigim kitablarada hemen ulasma gibi bir durumumda olmayinca. siteden okuduklarimla biseyler ogrenip kendimi gelistirmeye calisiyorum..gunluklerinizi takip ediyorum..tecrubelerinizi takip etmeye calisiyorum...damliya damliya gol olur derler ya..eh iste bende bu sekilde biseyler yapmaya calisiyorum..
simdiden tesekkur ediyorum

Sevgiler kiss3

MuminOKAN 20-10-2008 02:50 PM

katılımcılar bana ulaşabilirmi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM.