![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Olur mu olur.Ya ben nerelere geliyorum siz bi bana gelemediniz.Bundan sonra buluşmalar Bandırma da olacak o kadar wave Karışmam valla. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yurt dışında yapalım buluşmaları smil56 diğer türlü haksızlk oluyor...:=) hem yurt dışına açılmış oluruz... smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
belgincim inşallah demekten bişey gelmiyor kuzum....görüyorsun taaa turt dışından bile davet varr.... girlhaha yetişemiyom... sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) http://www.graphicsarcade.com/commen...graphic_01.gif canlarım ben yavaş yavaş uyku moduna girdim... uykulusmile tekrar görüşürüz... super hepinize iyi geceleeer.... hismiley (msn'mi de açamadım zaten...) hih33 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bencede arkadaşıma katılıyorum super O taa nerelere geliyor gidiyor.İstanbul'dan feribotla 2 saatlik yol.. blissy Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet evet bende sana katılıyorum Duru'cum. aa34 Hatta wave |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hatta ne canım?Bakarsın bir buluşmayıda Bandırma'da yaparız.Zaten Bandırma çok güzel bir yer.Ben yatıyorum iyigeceler. hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çay içmem lazım yok mu bana çay ısmarlıycak kimse pc05 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kış gelmiş wave Kapının önünden bozacı geçiyor aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM. |