![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şaşkın hemmmm, durak mı, doğru söylüyorsun ben de otobüs beklerim, aslında dinlenmek istediğinde, canın sıkıldığında falan da beklenebilir dimi, denemek lazım, bir değişiklik olurdu hani. durakta beklemek için illa otobüsü beklemek gerekmiyor yani, gece gece saçmaladım tamam kabul y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 super bi kahve iyi gider şimdi sana coffe2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) oo sen de öldürdün, yok sadece cumartesi akşamları iyi gidiyor, bugün pek kahve içesim yok, teşekkür ederim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) niçin sadece cumartesi? dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dur ben de kafamı kaşıyayım dusun kimyam bozuluyor yarını dökülüyorum ondan, şimdi anlamadım aslında tam olarak ne dediğini, sen de benim dediğimi anlamadın mı bana mı öyle geldi bak tekrar kaşıycam dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benimde kafam şişti sanırım.. doğrudur anlamamışımdır... sigrt56 neyse en iyisi uyumak super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) demlenmeyi demedin mi sen? kahveyi neye göre dedin? sana iyi geceler hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) açılman için söylemiştim... smiliyface tşk.ler sanada iyi geceler super actionsmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hmm o zaman tamam, içerim kahveyi haftada 3-4 kez. sağol |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bugün galiba kafeyi açmak bana kaldı.hu kimse yokmu Neyse galiba herkes geceden kaldı.Ben şimdi bir çayın suyunu demliğe koyayım.Birazdan herkes damlamaya başlar.Çaysız kafe olurmu.Yalnız ben acemiyim çayı soğuk suya atıyoruz suyu kaynattıktan sonramı atıyoruz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM. |