![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Redflowers ben izmir'e yakın biryerdeyim ve kaldığımız otelde wıreless yok nete giremiyoum.Burası küçük biryer o yüzden internet cafe 1 tane var çocuklardan girmeye pek vakit yok anlayacağın..10 dakika sonra çıkıcam kısmet nezaman girerim..Zaten haftasonuna doğru kısmetse istanbul'a dönücem..Kıskandırmaya gerek yok ki içine doğmuş gibi o gün telefon ettin. 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben çıkıyorum görüşürüz.. hismiley hismiley Kendinize iyi bakın s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) az evvel kadıköy deydim. işim vardı hallettim ve karnım acıktı. şampiyon a girdim. bi yarım ekmek kokoreç ve bi ayran içtim. iyi geldi valla. ordan akmar a daldım kitap alacaktım ve aklıma sertmineral geldi. ve bende oraya girdim. sedat amcayla konuştuk. ben bi kaç soru sordum o da cevapladı. bir taş aldım. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi yapmışsın mümin ,afiyet olsun.hangi minerali aldın?adam ismini söylemiştir |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bana göre günün en güzel bölümü sedat amcalı olan kısım.. sevincli kıskandım sen anlatırken.. tender45 epey oldu bende gitmeyeli.. yol gözümde büyümese şimdi çıkıcam evden.. ne tatlı insan dimi ttli3 dükkanı ise maden yuvası gibi.. ben o küçücük dükkanda her seferinde kendimi kaybederim.. her seferinde taşlara yeniden aşık olurum ilk kez görüyormuş gibi.. b456 taşını iyi günlerde kullan.. hayat yoluna ışık getirsin.. ark5 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar taş dediğiniz nedir dusun napıyorsunuz aldığınız taşları? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla sedat amca nereleri gezdiğinden bahsetti. bir iki muhabbet derken ben bendeki ağrı sızılardan bahsettim. lav taşı verdi. masaj yaparken bununla yap dedi. minicik dükkan ama çok şeker bi yer o kadar çok taş o dükkanda... girişte karşınızda zayıf ve hafif beyaz saçlı biri varsa o sedat amca, içerde sol tarafta -sedat amcaya yakın- kocaman ametistler, girişte sağda tezgah ve bi amca -galiba ibrahim di adı- heryerde taşlar var. içeri girince değişiyorsunuz. fotoğrafını çekecektim nedense o an utandım. -sanki hayatında herdaim atraksiyon biriyim ya- |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ametist taşına hayran olanlardanım bende mezuniyetimde ametist ve zirkondan gerdanlık ve yüzük yaptırmıştım.zaten seviyordum ama meslek gereği bir espriside olsun istemiştim:) 2. sınıftayken mineroloji dersimiz vardı envai çeşit taş incelemiştik ama unutamadığım tek taş ametisttir:) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teoman cım taşların kendisine has enerjisi vardır.. tender45 toprağın bağrında binlerce yılda oluşarak çok saf ve güzel enerji ile dolarlar.. sevincli bu enerjiyi yaşamlarımıza yönlendirmeninda farklı yolları vardır.. ben taşlarla her şeyi yaparım.. en çok da karşıma alıp tek tek severim hepsini.. blissy sevgiler. .. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
redflowers cim sende katılırsın bizlere...gelmek isteyen bütün arkadaşları bekleriz...bu arada hayal ablamın evi maaşallah muhteşem..enerjisi çok yüksek saatlerce oturduk ve normalde hiç sıkıntıya gelemeyen kızım gık demeden saatlerce kendi halinde oturdu sağolsun hayal teyzeside onu ödüllendirdi...şimdi kızım o ödülle yatıp kalkıyor... tender45 durucum sağol canım sende mükemmel bir insansın...seninle tanıştığıma çok sevindim...artı kurby cim annen kız kardeşin ne kadar asil bir ailesiniz iyiki bir araya geldik iyiki tanıştım sizlerle....darısı istanbul toplantısına...bu akşam nasip olursa biletlerimizi alıyoruz... super erken almak lazım malum hayal abla en ön sırayı istiyor...acele davranmak lazım...hepinizi öpüyorum ve görüşmek üzere diyorum...sevgiler... kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 PM. |