Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

comte 12-06-2008 03:23 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Arkadaşlar youtube a girmek için proxy sitelerine bağlanmanıza gerek kalmıyor bu programla...

Proxy içinde mevcut zaten...

Bir şey yapmanıza, değişik adreslerde dolaşmanıza gerek yok...

Sadece internet tarayıcınıza şu an gibi istediğiniz adresi girip, bütün yasaklı sitelere de girebiliyorsunuz...

Programı başlattıktan sonra, saat sekmesnin yanındaki programın üzerinde sağ tıklayarak connect tuşuna basıp yeşilin yanmasını bekleyin...

Hepsi bu kadar...

Çok da hızlı...

comte 12-06-2008 03:28 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
sn ceren. youtube girmek istiyorsanız başka linkler de mevcut. fakat kaldı ki. youtube türk milleti adına yapılan hakaretleri hala yayımlıyor ki telekom giriş izni vermiyor. bu ve benzeri siteleri girmek demek o insanlara para vermek demek. çünkü her tıklamadan para kazanılıyor internette. bunları bildiğinizi varsayarak. size proxy ayarlarınızı yapmanıza yardımcı olabilirim.

öncelikle http://www.publicproxyservers.com/page1.html linkten istediğniz bir ülkeye ait ip nosunu bi kenara yazın.
sonra bilgisayarınızın ağ bağlantısı bölümüne gelip bağlı olduğunuzun gösteren bilgisayar ikonun üzerine gelerek. sağ klikleyin.
özellikler e tıklayın
çıkan pencere de üst kısmında "genel" yazan yere tıklayın -ki zaten orası açılacaktır-
bu pencerede orta alt kısımda "internet iletişim kuralları" (tcp/ip) i seçip.
hemen alttaki özellikler e tıklayın. açılan pencerede otomatik ip adresi kullan seçeneğini seçin ve almış olduğunuz ip adresini yazın.

yada almış olduğunuz bu ip adresini kurduğunuz programa yazın.

mumincim ben bütün yasaklara karşıyım...

Özellikle iletişim özgürlükleri konusunda...
Yasaklarla hiç bir yere varılmaz...

Google a giince de google para kazanmıyor mu..

Altı üstü bir küçük program bu...

Herkes deneyip beğenmezse silebilir...

Basit de bir program zaten...

MuminOKAN 12-06-2008 04:10 PM

mehmetcim ben sadece fikrimi söyledim. zaten youtube a yada yasaklı herhangibir siteye girmiyorum. benim için risk teşkil ediyor. bana göre gereksiz. ben burada böyle bir risk i almam. almıyorumda.

bende bir çok yasaklı li program kullanıyorum, kullanmıyor değilim zaten. örnek için; evimdeki bilgisayar lisanslı windows değil.

iletişim özgürlüğü konusunda bende yasaklara karşıyım. da yasaklı sitelerde nasıl bir iletişim var anlatırsan gerçekten sevinirim. girmediğim için bilmiyorum. youtube deki videolarsa. e 1 -2 ay sonra öğrenmek yada izlemek pek bişey kaybetmez bana. google video da var. ama aciliyetiniz varsa ve sizin için önemliyse. neden olmasın.
ewet google da kazanıyor. ve tıkladığımız heryer. ama google ne Ulu Önder Atatürk e ne de Türkiye Cumhuriyeti' ne bi hakarette bulunmadı. aksine 23 nisan yada 19 mayıs ta logosunu değiştirdi.

derdim google i savunmak değil. çünkü ikiside ayni şirket. ;)

----
yazdıklarımda bir kinaye yada art niyet olmadı ve burada -www.hayatimdegisti.com/forum- olacağını sanmıyorum. sanırım bunca zamandır tanımışsınızdır beni.

------------------

sağlıcakla ve ışıkla.
---------------

bu arada bugün evrene bende enerji gönderdim :D isteyen istediği zaman kendine çekebilir :D

kiss3

melodiss 12-06-2008 04:18 PM

Alıntı:

bu arada bugün evrene bende enerji gönderdim :D isteyen istediği zaman kendine çekebilir :D

kiss3
sınav öncesi hiç fena olmazdı ama sanırım bana yollamazsın hafif bana gıcık olduğunu hissediyorum sanki sung66 44 sevincli

MuminOKAN 12-06-2008 04:30 PM

Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kiss3
sınav öncesi hiç fena olmazdı ama sanırım bana yollamazsın hafif bana gıcık olduğunu hissediyorum sanki sung66 44 sevincli

ayrım yok herkese... super
isteyen buyursun alsın super

melodiss 12-06-2008 04:36 PM

gıcık olsanda farketmez diyosun yani aa34

tmm teşkkrler ozamn super

melodiss 12-06-2008 05:46 PM

http://www.resimekle.gen.tr/pics/d67...c99b8911d1.jpg

comte 12-06-2008 06:11 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
mehmetcim ben sadece fikrimi söyledim. zaten youtube a yada yasaklı herhangibir siteye girmiyorum. benim için risk teşkil ediyor. bana göre gereksiz. ben burada böyle bir risk i almam. almıyorumda.

bende bir çok yasaklı li program kullanıyorum, kullanmıyor değilim zaten. örnek için; evimdeki bilgisayar lisanslı windows değil.

iletişim özgürlüğü konusunda bende yasaklara karşıyım. da yasaklı sitelerde nasıl bir iletişim var anlatırsan gerçekten sevinirim. girmediğim için bilmiyorum. youtube deki videolarsa. e 1 -2 ay sonra öğrenmek yada izlemek pek bişey kaybetmez bana. google video da var. ama aciliyetiniz varsa ve sizin için önemliyse. neden olmasın.
ewet google da kazanıyor. ve tıkladığımız heryer. ama google ne Ulu Önder Atatürk e ne de Türkiye Cumhuriyeti' ne bi hakarette bulunmadı. aksine 23 nisan yada 19 mayıs ta logosunu değiştirdi.

derdim google i savunmak değil. çünkü ikiside ayni şirket. ;)

----
yazdıklarımda bir kinaye yada art niyet olmadı ve burada -www.hayatimdegisti.com/forum- olacağını sanmıyorum. sanırım bunca zamandır tanımışsınızdır beni.

------------------

sağlıcakla ve ışıkla.
---------------

kiss3

Mumincim elbette ki söyleyeceksin...

Fikrinin başkalarını yönlendirmek gibi olduğunu algıladım, sana kinayeli veya kızan cinsten bir mesaj da yazmadım zaten...Kırıldıysan kusura bakma...Yanlış algılamış olabilirsin... super

Burada nedense, bazen çok gergin bir ortam oluşuveriyor...

Bu garip birşey bence... dusun

Hiç kimse kendine kötü bir şey veya eleştirel bir şey söylenmesini istemiyor gibi... ooo67

Burada bir aileysek, yeri gelecek kavga da edebileceğiz ama tatlı tartışmalar elbet...

Youtube meselesine gelince de, bu site bir video paylaşım sitesi...

Birisinin densizliği koca siteyi bağlamamalı...

Belki de oraya o videoyu koyan kişi, Türklerin oraya girmesini istemeyen art niyetli birisidir...

Çözüm, orayı YASAKlamakla değil, youtube yetkilileriyle görüşerek veya sadece belli yerlere ulaşılmasını engelleyerek de olabilir diye düşünüyorum....(Youtube defalarca görüşme talep etmesine karşın yetkililerimiz kabul etmediler.)

Benim derdim de youtube'u savunmak değil....

Benim savunmam özgürlüklerin kısıtlanmaması... n9598

Her neyse yaa...

Biz tartışıyoruz diye de açmazlar elbet ama sana şunu söyleyeyim...

Biz Türk Milleti olarak yerinde ve zamanında tepki verebilen bir toplum değiliz kardeşim... 4897

Güney Kore'de halkın bir protestosu hükümeti istifa ettirdi...

Bizde, herşeye zam yapılır, elimizden haklarımız alınır, inançlarımıza hakaret edilir ama hiç bir tepki vermeyiz...

Başka düşüncede olanlara da saygım var ama benim düşüncelerim de böyle... 4897

Sağlıcakla... hismiley

MuminOKAN 12-06-2008 06:34 PM

mehmetçim, abicim, canım benim. kimseyi kızdırma yada yönlendime açısından bişey demedim. kızdığımda yok. ayrıca kırılmadım. öyle yazdın da demedim ki. ark5

gel abi bi kahve içelim.

MuminOKAN 12-06-2008 06:39 PM

taze çekilmiş var.
http://www.turkishcoffeeworld.com/v/...TCW-0025-2.jpg

http://farm1.static.flickr.com/60/18...g?v=1188800962

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM.