![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım benim gördüm.Çok sevindim.İçin ferah olsun artık. sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese selamlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy içim kıpır kıpır sanki sevincli Redflowers senin heyecanındamı sarıyor beni ne blissy |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aman aman kıpır kıpır olsun.Zıpzıp ta yok burda ya pardon zupzup khkh56 blissy Şarj tükendi her an kapanabilir pc.Evden yazarım kapanırsa. 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese selamlar... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın arkadaşlar.Sitemizde Manisa'dan olan var mı acaba? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın site sakinleri... hepinizi çok özlememe rağmen hat arızası (internet hattımızda arıza var) nedeniyle bu aralar ayrı kaldık... ara ara takip ediyorum süpersiniz... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler herkese çay içmeye geldim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bu saatte rahat bir uyku için bitki çayı içilir.. sevincli buyrun ttli3 http://www.milliyet.com.tr/2007/09/1...sim/gal2/3.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 AM. |