![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar bu aralar mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi gibi sorunlar yaşıyorum.ama rahatsız değildim. telkinlerin etkisi heralde diyordum. dusun son bir aydır böyleydi.dün rutin doktor kontrolünde hamile olduğumu söyledi doktor. blook 88a şok oldum ,hala inanamıyorum. utananadam ama içimden bir ses hâlâ telkinlerin etkisidir,geçer diyor. smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne mutlu bir haber bu kyiğit.Ağlamanı adlandıramadım.Tebrik ederim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
teşekkür ederim utananadam haklısın aslında.ama ben kendimi telkinlere öyle şartlandırmışımki onun etkisidir diye beklerken ,böyle bir sonuç insana resmen şok etkisi yapıyor dunk56 sevinemedim bile. mlk34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şok etkisi çabuk geçer.Bak ne güzel bekliyor olucak seni yanı başında.Herşey güzel olur inşallah.Sitemize bir bebek daha geliyor. vien1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) doktorlar bizden çok korkarlar..kaynana kılıklılar hemen gün hesaplar diye..bir anda kendimi gün hesaplarken buldumm. utananadam .bi utandım.. utananadam haklıymış adamlar..şubat- mart gibi geliyor bebiş hayırlısıyla.. aa34 aa34 aa34 gözümüz aydın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiim s456 s456 s456 s456 s456 s456 arada uğrayıp kaçıyordum, söylemesi ayıp şu sıralar çok yoğunum da 44 y789 herkesi çok özledim.. selamlar ediyor hepinizi kocaman öpüyoruuuuuuuuuum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hocam imzanızdan matrix iki noktayı indirdim. paylaşım için teşekkürler. kaç gündür nedense iki nokta konusunu görüyordum, her yerde karşıma çıkıyordu. beni gör diyip duruyordu. super |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) kitapçıları gezdiim ,çook severek ,özenle inceleyerek çook güzel kitaplar aldımmm çook mutluyum ttli3 ttli3 hatta quantumla ilgili bir kitabın çok methini duymuştum, haldır haldır aradım,en son bir yerde buldum,inceledim ,almaktan vazgectim, ne ilgincim ya ama napayım almak içimden gelmedi,bu değerli siteden öğrenebileceğim genel bilgiler vardı ,boşa aramışım ama çok daha guzel tam istediğim gibi bir kitap buldum aa34 girlhaha girlhaha kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 AM. |