![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Desene başbaşa kaldık redflowers ozaman şöyle güzel bişeyler ikram edeyim sana... Sen seversin... Afiyet olsun şekerim http://photos1.blogger.com/blogger/7...3F%3Fikpas.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 iyi akşamlar. hehehhee yakaldım sizi khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tüh ya yakalandık.Ben dedim sana duru'cum gel evde içelim kayfelerimizi diye. y789 Caribbean hiç bişi görmedin hiç bişi duymadın tamam mı? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) olmaz boğazımızdan geçmez Caribbeana da ikram etmek lazım..İnşallah çikolatalı pasta seviyorsundur smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) heheheh duymaz olur muyum hiç ama fazla dost değiliz çikolatayla bir parça alırım. smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Redflowers kahvesiz yapamaz...Hele hele türk kahvesine asla hayır demez...Hadi buyrun bakalım kahve ikram ediyorum yanında da lokum...http://img.blogcu.com/uploads/aintab...turk_kahve.jpg |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İlla bir ortak çıkartıcaksın yani.Ya bırak bana anca yeter o diyorum huu duymuyor musun?Sen geliyo musun bak yapıyorum kahveleri. Caribbean pastamı isteme benden buz gibi soğurum senden haberin olsun khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Amanın kayfe.Hiç dayanamam. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Gerçekten mi?ahh ahhhbiz kendisiyle(çikolatayla)çok severiz birbirimizi olsun ben sana meyveli pasta ikram ederim...Bugün çikolatalı yapmıştım.Türk kahvesi seviyorsundur herhalde?Sevmiyorsan söyle aklımda bulunsun... Bu arada benim patron yok ortalarda(metin06)....Ben cafemizin reklamını yapıyorum kendisi yok... Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ammman bir parça istedim onu da çok gördün yaa tamam senin olsun hih33 sevmem mi türk kahvesi ooo bayılırım. gerçi ayda yılda bir içebiliyoruz, zaten hasretlik olunca tadı bir başka oluyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM. |