Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Novos 11-07-2008 11:27 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
ayy çok mutlu oldum, ne kadar cömertsin kesin gelirim, ya ama benim ikram etmem gerekir şimdi dusun terbiyesizlik olur yav utananadam

n9598 Öğrenci adama pasta mı ısmarlatcaz bir de.Bizde yok öyle sen ben.Kızdırma beni bakim.

redflowerscım valla çok sağol pastamı bekliyorum o zaman. eyvallah bacım sapkal89 ben bu kadar yüzsüz değildim yaaa hain telkinler naptınız bana.

eylo 11-07-2008 11:52 PM

iyi akşamlar herkese

*zeyneb* 11-07-2008 11:55 PM

ayiba kacmazsa bende pasta istiyommmmm utananadam

http://www.1resimler.com/data/media/...resimleri8.jpg

Belgin ∞ 11-07-2008 11:57 PM

Sen gel zeyneb Ankara'ya 3 katlı pasta yaptırırız sana.İlk 2 katı benim en üst katı senin.Nasıl paylaşım ama.

*zeyneb* 11-07-2008 11:59 PM

Ankaraya gelmek isterdim ama maalesef gelemiyecegim fakat birgün görüsürsek yine ayni paylasimi yapabiliriz ben kremayi cooooook severim ttli3 u859

metin06 12-07-2008 01:06 PM

valla saka gibi neyin etkisi oldu bilmiyorum ama neyi fazla düsünürsen onu cogaltırsın derler ya hakkaten (keopsla yaptıgımız seminer de çok güzeldi) imkanlar kendiliginden bani adeta zorla cafe açmaya yönlendiriyor en son istek degil mecburen acıcam heralde y789

redflowers gel gel cekinme sanada ozel pastalarımız var siyanürl..pardon cılenkli felan cok güzel bak bi yiyen bidaha..... yemek ister yani ole güzel

duru79 12-07-2008 01:13 PM

Metin06 metin06 ..... 789569

Nedemek mecburen açıcam herhalde cafeyi?Tabii açıcaksın ben kendimi işe soktum haberin yok mu?Hem sen cafeyi açıcam mı açmıyacam mı diye düşünme daha önemli şeyler var düşünmen gereken..Mesela benim ofisin dekoru gibi...Söz verdin güzel olucak dedin Şöyle ferah bir oda olsun.
Ayrıca Redflowers tabiiki gelicek müdiremiz olucak..Hem ona pastayı ben hazırlayacam..Siyanürsüz olanından gulensmiley
Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı
valla saka gibi neyin etkisi oldu bilmiyorum ama neyi fazla düsünürsen onu cogaltırsın derler ya hakkaten (keopsla yaptıgımız seminer de çok güzeldi) imkanlar kendiliginden bani adeta zorla cafe açmaya yönlendiriyor en son istek degil mecburen acıcam heralde y789

redflowers gel gel cekinme sanada ozel pastalarımız var siyanürl..pardon cılenkli felan cok güzel bak bi yiyen bidaha..... yemek ister yani ole güzel

789569

Lier22 12-07-2008 01:16 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Metin06 metin06 ..... 789569

Nedemek mecburen açıcam herhalde cafeyi?Tabii açıcaksın ben kendimi işe soktum haberin yok mu?Hem sen cafeyi açıcam mı açmıyacam mı diye düşünme daha önemli şeyler var düşünmen gereken..Mesela benim ofisin dekoru gibi...Söz verdin güzel olucak dedin Şöyle ferah bir oda olsun.
Ayrıca Redflowers tabiiki gelicek müdiremiz olucak..Hem ona pastayı ben hazırlayacam..Siyanürsüz olanından gulensmiley
Alıntı:

metin06 Nickli Üyeden Alıntı

789569

ya arkadaşlar bu doğrumu eğer doğruysa süper bi haber...

duru79 12-07-2008 01:20 PM

Dex-Lier doğru da doğru olmasına benim patron(metin06)yan çizmeye başladı.Maaş vermek zor geldi hih33 alttarafı 2000 ytl vericek Halkla ilişkiler ve reklamdan sorumlu müdür için az bile..Zammı sonra konuşuruz.. wave

metin06 12-07-2008 01:21 PM

tesekkürler lier 22 vala insan belli bi saatten sonra (öle yazalım ukalalık olmasın) su gibi oluyor yani kendini biraz akısa bıraktıgın zaman bazı seyler kendiliginden geliyor senin için önemli olan onları farketmek kalıyor.manevi destekleriniz için tesekkirler eksik etmeyiniz efenim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM.