![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler cafe halkı ben geldim. çay getir bana bizim oğlan kap gel hadi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) la çaylar iki oldu, misafirim gelecek birazdan. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) caribbean içtiğim çayın kokusunu mu aldın sevincli.çay ne demek,sen iste,al buyur kahvesmiley.oh çayın geldi,müziğin babasını çalıyo nurhanza ablam da kebap.bu dünyada işin iş kardeşim sevincli sevgilerle smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 almaz mıyım dünyanın öbür yanında çay içsen yine anlarım. sağol bacım iyi geceler. sevgiler sana da kaç gündür görüşemiyoruz ya. müziği nasıl dinleyebiliriz anlatsana ben de dinliyim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli bi kaç gün işim var biliyosun ya raporla uğraşıyorum.ondan pek muhabbete dahil olamıyorum .ama sitemizin sayfası çoğunlula açık super.radyoyu dinlemek için;adres çubuğunun altında bi çubuk var site sayfasının en üstünde.eğer sayfayı açtığında çalmıyosa ,play tuşuna bas çubuk üzerindeki,o da olmuyosa sayfayı yenile ya da siteyi kapa tekrar aç.iyi geceler.benden de sevgiler cnm kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) super şimdi oldu yav terli345 ne zamandır arıyodum radyoyu. sık kullanılanlardan giriyordum hep ondanmış demek ki. anasayfadan girdim oldu. ulen yaaa şimdi site daha bi canlı oldu. heheheh cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayatım değişti sakinleriiiii hepinize mutlu, iyi pazarlar gulensmiley hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam ve günaydin cafe halki, cooooooooook güzel cooooooooook neseli cooooooooook huzurlu bir gün gecirmeniz dilegi ile kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tünaydınnnnnn Sitemizin güzel insanları nerdesiniz?Pazar kahveniz benden hemde bol köpüklü... http://farm4.static.flickr.com/3161/...763c2f41_b.jpg Hayal ablam rüyamda ikram edemedim sana kahveyi burdan kabul et lütfen ttli3 Redflowers,shamanic,suzzy sizler kahveye dayanamazsınız kokusu gelmedi mi oraya? Herkese afiyet olsun.... smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM. |