![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) selam dostlar ben geldim... şu an tatildeyim ama bi pc buldum ve kısa bir süre de olsa sizleri görmek istedim... şöyle bi baktım da her şey yolunda... muhabbetiniz iyi... asıl konu evet ben yaylalarda geziyorum... gece gökyüzü burda o kadar yakın ki... hava serin... çok sevdiğim bir dostum var yanımda... sorumsuz ve plansız geziyoruz... arada o iş görüşmeleri de yapıyor ama ben sadec doğa dinlenmeyle meşgulüm... sizde aklımdasınız tabi... köroğlu çeşmesinden hepiniz adına buz gibi su içtim dün... atalarımızın bu topraklarda yüzyıllardır geçtiği yaşadığı yerlere bakmak çok heyecan vericiydi... bir de makinam olsaydı sizlerle paylaşırdım ama inşallah bir seonraki sefere... kendinize çok iyi bakın sizleri çokk seviyorum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldin Lier.Merakta bırakmadın sağol.Geldin kıskandırdın bizi.Eksik olma y789 Yaylalara benden selam söyle.Seneye gelicekmiş Belgin de de. Sende kendine çok iyi bak.Dikkat et çarpmasın yayla havası.Bizde seni seviyoruz.Güzel eğlen.Dolu dolu dön. hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merak etme redflowers ben yaylalara alışkınım... tabi yinede dikkat ediyorum... inşallah tüm site beraber bi yayla seyahati yaparız... her şey çok güzel gidiyor... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Lier dostum hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor tatil yala konusunu düşünmeyin ben ileri toplantıların birinde sizi ormanın göbeğinde yaylada misafir edeceğim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] gece gece uyuyodum tam play stationa daldım sevincli acılmısdır dedim besmele cekerek tıkladım acıldı şok oldum sonunda kavusduk ayrı kalmak acı ya özlüyorum burayıı ohh sununda burdayız tekrardan inş bi daha gitmezz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayırlı olsun site herkese. herkese tekrar merhaba. 25889 25889 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) acaba hiiç erkenden uyanıp gelen var mıdır cafede dusun ya da benim gibi hiiç uyumadan geceden kalan biri |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) acaba napsam sabah oldu uyuyabilirim acaba ya da artık uyumucamı kabullenip bi kahve mi içsem |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Herkese Günaydın Arkadaşlar hismiley hismiley Nihayet sitemize kavuştuk. Şükürler olsun.Bir an hiç açılmayacak sandım.Meğer hayatımızda ne kadar büyük bir yere sahip olmuş hayatimdegisti. com sitesi.Ben daha önce de birkaç forum sitesine üye olmuştum. Hatta işimle ilgili bir forum sitemiz de var.Ama buradaki bağımlılık hiçbir yerde yok.Sanırım bu sitedeki güzel insanlardan kaynaklanıyor. Yani hepinizden. Kucak dolusu sevgiler hepinize... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın yeni bir hayat |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM. |