![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok güzel müzik. odadaki iş arkadaşlarımında hoşuna gitti. rahatlatıcı .teşekkür ederiz. |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) biliyorum canımcım.. hak ettiğimiz işleri bulacağız. sende bende bulacağız. kiss3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cent buralardaydı? dusun dusun |
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ön muhasebe, halkla ilişkiler tarzında bişey canımcım. sigorta sektörü de kendime yakın hissettiğim bir sektör. ama ofis içi olmalı ttli3 Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Balkonda oturup çevreyi gözlemlerden bişi dikkatimi çekti yürürken neden kollarımızı sallıyoruz sizce? blook Özellikle bir kadın haddinden fazla sallıyordu önüne biri gelse sağlam bir kroşe yiyebilirdi y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydın herkese...redflowerscım sedona yöntemi ve matrixe hükmedin kitaplarını aldım dün.önce sedonaya başladım....NASLIM? smiliyface bunun dışında bir hipnoz dinlerken uyuyup kalmışım bittiğinde uyandım,yararlı olmuş mudur?en son çok gevşedimi hatırlıyorum smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM. |