Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Pamukk 10-07-2008 12:10 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'a geldim geleli şöööyle huzurla çalışacağım bir iş bulamadım b456
ben çalışmayı seven biri olarak evde oturmaktan sıkılıyorum...

çevrenizde özverili çalışkan bir elemana ihtiyaç duyan var mıııı girlhaha hpm2

canım benim olacak ,göreceksin super sen sakın canını sıkma ark5 lutfen uzulme, o guzel yuzunu ve gülen gözlerini üzgün görmek istemiyorum seni çok iyi anlıyorum biliyorsun ttli3 evdeyken kitap oku güzel vakit geçir ben artık öyle yapıyorum ,o kafaya takma sürecini galiba adil mavişten önce de bıraktım ttli3 kendimden böyle çok memnunum bak göreceksin şu anda o güzel işin seninle buluşmayı bekliyor sadece birazcık zamanı var,bu zaman 1 gun-1 hafta-veya 1-ay super bana güven ikimiz de bize layık olan yerlrde olacağız bitanem kiss3

gunesim 10-07-2008 12:10 PM

çok güzel müzik. odadaki iş arkadaşlarımında hoşuna gitti. rahatlatıcı .teşekkür ederiz.

MuminOKAN 10-07-2008 12:16 PM

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel müzik. odadaki iş arkadaşlarımında hoşuna gitti. rahatlatıcı .teşekkür ederiz.

Teşekkür bizden sapkal89

sanemce 10-07-2008 12:41 PM

biliyorum canımcım.. hak ettiğimiz işleri bulacağız. sende bende bulacağız. kiss3

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı

canım benim olacak ,göreceksin super sen sakın canını sıkma ark5 lutfen uzulme, o guzel yuzunu ve gülen gözlerini üzgün görmek istemiyorum seni çok iyi anlıyorum biliyorsun ttli3 evdeyken kitap oku güzel vakit geçir ben artık öyle yapıyorum ,o kafaya takma sürecini galiba adil mavişten önce de bıraktım ttli3 kendimden böyle çok memnunum bak göreceksin şu anda o güzel işin seninle buluşmayı bekliyor sadece birazcık zamanı var,bu zaman 1 gun-1 hafta-veya 1-ay super bana güven ikimiz de bize layık olan yerlrde olacağız bitanem kiss3

MuminOKAN 10-07-2008 12:41 PM

cent buralardaydı? dusun dusun

suzzy 10-07-2008 12:45 PM

Alıntı:

Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
cent buralardaydı? dusun dusun

cent her zaman forumumuzu ziyaret ve takip ediyor...ama nedense pek katılımda bulunmuyo.. dusun

Belgin ∞ 10-07-2008 01:01 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul'a geldim geleli şöööyle huzurla çalışacağım bir iş bulamadım b456
ben çalışmayı seven biri olarak evde oturmaktan sıkılıyorum...

çevrenizde özverili çalışkan bir elemana ihtiyaç duyan var mıııı girlhaha hpm2

Sanemce'cim sen ne tür bir iş arıyorsun?

sanemce 10-07-2008 01:16 PM

ön muhasebe, halkla ilişkiler tarzında bişey canımcım. sigorta sektörü de kendime yakın hissettiğim bir sektör. ama ofis içi olmalı ttli3

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı

Sanemce'cim sen ne tür bir iş arıyorsun?

Belgin ∞ 10-07-2008 01:47 PM

Balkonda oturup çevreyi gözlemlerden bişi dikkatimi çekti yürürken neden kollarımızı sallıyoruz sizce? blook
Özellikle bir kadın haddinden fazla sallıyordu önüne biri gelse sağlam bir kroşe yiyebilirdi y789

disik82 11-07-2008 09:02 AM

günaydın herkese...redflowerscım sedona yöntemi ve matrixe hükmedin kitaplarını aldım dün.önce sedonaya başladım....NASLIM? smiliyface bunun dışında bir hipnoz dinlerken uyuyup kalmışım bittiğinde uyandım,yararlı olmuş mudur?en son çok gevşedimi hatırlıyorum smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM.