![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allah herkesin gönlüne göre versin |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
kutalmışoğlu, kutalmışoğlu, sana bunu kim söylediyse yanlış enformasyon arkadaşım. hepimiz istediğimiz her yere girme özgürlüğüne sahibiz... aa34 aa34 aa34 Alıntı:
|
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 40 yaşından sora biz akıllı kültürlü güzel bayanlar en seviyelisinden en hoşundan özgürlüğümüzü elimize alaraktan gireriz dimi hayal ablamız sen çok yaşa emiiii huzur içimizde farketmeye başladık günlüğümede yazdım bir sarımsak kokusu bile bugün nasıl iştahımı açtı, etrafa başka bir gözle bakmaya başladım nolduysa bana iyi oldu heeeee kokular renkler kibarlıklar, tavırlar, artık herşey yerli yerine oturuyor |
ayrıca ne evli ne bekar ne boşanmış ne erkek ne kadın yüreğinin sesini yazabilen herkes buraya ait diye düşünüyorum blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) işte budur saolasın pisim yüreklerin sesinin cinsiyeti ayrımı yoktur yüreği olan konuştumu dosdoğru konuşur biz yürekli insanların buluşma noktası burası değilmi |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldim bende geldim blissy umutsuzluklarımı kapı dışına bırakarak huzur içinde bir kahve içmeye geldim ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bende geldim kabul edermisniz aranıza s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoş geldiniz arkadaşlar.özbay.sanemce.hayırlı olsun inşallah. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM. |