![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neden gittin sanki hih33 iyidik böyle hih33 hazır işsizde kalmışken gezerdik bol bol dlckrn Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ne gezerdik ama.Gerçi evde rahattık ya,hiç çıkmadık.Valla kendi evim gibiydi.Maceraları yazıcam yarın sevincli Ben vedalaşmam dedim ya akşam onun için gittim gibi gelmiyor bana.İkinizide yüreğimin en taze yerinde getirdim gelirken. ttli3 Ben Ankara'ya gidip tutayım evi,bulıyım işimi yanıma geliceksiniz zaten kaçar yok ona göre.Birlikte geçiniriz biz. blissy Zeyno'ya selam benden kocamaaaannnn kiss3 |
Oyy bir an hiç gelemiyorum sandım.Feribot doluymuş.2 saatlik yolu 6 saatte geldim 3 aktarma.Ama evimdeyim en güzeli bu sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hehe istanbulla dokularım uyuşmadı benim sanki 44 sen ankara'ya taşında orayamı gelsem napsam 12389 kocaman bi yer tutarız sen bi cafe açarsın büyükler için, bende büyükler rahat etsin diye çocuklarını bırakabilecekleri bi bölüm oluştururum sevincli zeynep'i de ODTÜ ye yerleştirince kim tutar bizi blissy Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) E tamam işte plan hazır.Kimse tutmasın açarız ya.Aaa hakkatten çok hoşma gitti bu fikir.Yapsak mı gerçekten blook |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ne oluyor orda?Hayaller kuruluyor hep beraber ankaraya gidiyorsunuz?ee biz ne olucaz?banane banae bende gelirim Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Redflowers canım benim 5 dakikadır msn den hoşgeldin diyicem diyemiyorum yazılarım ulaşmıyor sana.Sanemce sanada yazamıyorum..Sizin msnlerde sorun varmı?Yoksa sorunlu sadece benmiyim dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sen halkla ilişkilerden sorumlusun seni unutur muyuz hiç.Çıkın çıkın gelin gari.İşsiz kimse kalmasın sitede.Hepinize yeter benim iş. y789 Yok yavrum bende sorun yok msn de. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Benim msn de sorun ozaman...seni titrettim ama yazamıyorum.Sanemce yazdığın geldi ama benim yazdıklarım gitmiyor 4897 Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: pişşt |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 AM. |