![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Karamsar olmak zor değil, zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkusağı gibi gülümseyebilmektir... Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar, en uzun yolculuklar bir adımla başlar, gerçek sevgiler ise bir tebessümle başlar... Annem her fırsatta çocuklarına güneşe doğru zıplamalarını öğütlerdi. Güneşe ulaşamazdık ama hiç olmazsa ayaklarımız yerden kesilirdi. Z.N. Hurston teşekkürler redflowers herşey için.... http://site.mynet.com/zeynepaydinlio...lebek-kalp.gif |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ayy canım melodis'im ne kadar duygulandırdın beni bir bilsen.Güzellikte doğru da senin içinde.Seni Seviyorum canım benim kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sn berk buyrun. önce, kahve içermisiniz? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) neyse arkadaşımız offline. bende kendim içerim. prb değil. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
e kahveleri biz içelim bari ne dersin? http://berilingunlugu.typepad.com/be.../photo0013.jpg yorgunluk atalım biraz sung66 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tesadüfe bak.Bu kadar olur.Elimde kahve fincanıyla geldim bi baktım kahve ikram edilmiş.yoruldum sabahtan beri hakettim bencede bi kahveyi.Ellerine sağlık gülüm. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) derty s456 cilgin897 sevincli türk milli takımına ışık gönderelim. sevincli cilgin897 s456 derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii derty derty derty derty derty yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooo skan67 skan67 skan67 yıldız sayım arttı hemde 3yıldız birden uy897 uy897 hpm2 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) anneeeeeee cok fena tırsıyorum biri bizim eve gelebilirmi :PP ölümcül deney 3 ü izliyorum :d izlememişdim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |