![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar... FREE Hi-Q Recorder programını kullanan var mı... Bu programla bazı sesleri kaydetmek istiyorum... Natura programından güzel bişeyler kaydediyorum.. Mp3 olarak atıyor masaüstüne hemen. Ama winampta yürütürken ses çıkmıyor... kizgin1 Yani her şey tamam ama, winamp mp3'ü yürütürken ses çıkmıyor, defalarca denedim ama hepsinde aynı... Programı bilen varsa bi yardımcı olabilir mi.. gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
http://img262.imageshack.us/img262/3481/y9le2.gif bu yıldızlarda benden sana...öptüm seni... kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) skor 2 - 1. maçı aldık. tüm goller türklerden derty |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Özellikle 2.yarı çok zevkli bir maç oldu..İnşallah diğer maçlarda da başarılı oluruz.Tebrikler Türkiye...... alk78 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 thumbsanim cat3500 cat3500 blissy blissy gssmile gssmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaşasın Türkiye |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) inşallah. önümüzde ki maç biraz sıkıntılı. ama alacağız. wave sevincli 956k 25889 guitar derty 8977 cilgin897 s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet ama alacağız ben inanıyorum dediğin gibi ışık gönderelim takımımıza..Centilmence bir maç olsun...ve kazasız bir maç olsun(emre'ye çok üzüldüm) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) tuncay denen oyuncu gitmesi lazım. -fenerden de gıcığım zaten ona, kıl herif- yıldırayı uçakla aldırması lazım fatih hocanın. -bilmem artık gelirmi? çocuk ağlayarak gitti, ayıp... ayıp...- tümer denen şahış sahanın gizli satıcısı -bjk deyken böyle değildi bu- hakanım şükürüm de yok... ama sahanın yıldızı kalecimiz volkan... bu 25889 ona... Alıntı:
---- offline olup nasıl yazılınıyor??? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Millilerimizi kutluyorum. bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. çekim yasası yapan arkadaşlar 15 hazirana kadar puanları çekmeye hazırlanın. millilerimize katkımız olsun smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |