![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bomba geliyooooorrrr son 4 dakikaaaa radyolarınızı açççıııııınnn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) pamuktan prenseste olmaz aslında... khkh56 prenses dediğin ... khkh56 http://img518.imageshack.us/img518/6126/42021514to0.gif |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Kaçımışım ben bugün ki bombayı.Çok merak ettim neymiş bomba.Birde radyo yayında değil mi ya.Sayfayı yenileyip duruyorum ses yok. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yarin yarası yardır yarısı uçurum şiirini seslendirmişler arkadaşlar onu dinlemiştik... sen kaçırdın ama yine yayınlar dj arjkadaşlar sanırım... hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sanemce mi okumuş şiiri.Dün dinledim ben yolladı bana.İlk ben dinlemiş oldum yani sefam olsun.Harikaydı. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) lier ne dedin sen algılama güçlüğü çektim bi an ooo67 benimde elektrikler kesildi kaçırdım neki diye merak ediyodum bak şimdi sen yrl78 eee madem dinlediniz nasıl olmuş peki amatörceydi çok yaw |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Valla benim dinlediğim akşamkiyse eğer çok güzeldi. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet o super ::) kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) lier ne dedin sen algılama güçlüğü çektim bi an Alıntı:
melodis açıklasana.... dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |