Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

melodiss 04-06-2008 03:54 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ablacım mümin.okan beye yolladınız sanırım onu sabah radyoda çaldı hismiley

cilgin897

sanemce 04-06-2008 04:02 PM

ayy bide bomba geliyor radyolarınızı açın diye yazmazmı y789

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Valla benim dinlediğim akşamkiyse eğer çok güzeldi.

Lier22 04-06-2008 04:04 PM

haksızlık etmeyin ama çok güzeldi...
ben beğendim radyoyu dinleyen arkadaşlar hep beğendiler...
super
devam melodisin bir teklifi olacaktı onu yaparsak ve uygularsak çok güzel şeyler olacak bu manada bence... art56art56

sanemce 04-06-2008 04:26 PM

beğenmenize sevindim y789 utananadam utananadam

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Valla benim dinlediğim akşamkiyse eğer çok güzeldi.

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
haksızlık etmeyin ama çok güzeldi...
ben beğendim radyoyu dinleyen arkadaşlar hep beğendiler...
super
devam melodisin bir teklifi olacaktı onu yaparsak ve uygularsak çok güzel şeyler olacak bu manada bence... art56art56

Belgin ∞ 04-06-2008 04:37 PM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı

Nedir melodis in teklifi.

ceren18 04-06-2008 06:04 PM

valla sanemce abla bende çok dinlemek isterdim ama benim radyom kafasına göre takılıyo bir çalıyo bir çalmıyo arada bir pat diye çalıyo hepimizin agzı yüregine geliyo evde smil56

sanemce 04-06-2008 07:15 PM

cerencim banada sürpriz oldu bende dinleyemedim kendimi y789

söyleriz bikere daha çalar bizim için girlhaha

ceren18 04-06-2008 09:46 PM

ben sabah görmüştüm radyoyu açın bomba geliyoo yazıyodu ama hiç aklıma gelmedi yine önceden bomba geliyo yapılsınn khkh56 khkh56

disik82 05-06-2008 09:19 AM

günaydın herkese cat3500. işime geldim kahvaltımı ettim, kahvemi içtim ve üye olduğumdan beri hergün online olup okuduğum ve kendimi toplamaya başladığım bu güzel websitesini açmış bulunuyorum.forum sitelerine alışık değilim daha önece üyeliğim olan siteler var mı hatırlamıyorum ama burası çok farklı.hergün nerde olursam olayım aklım burada, değişik bir sürü şey okuyup öğreniyorum.şöyle bir dertleşme köşesi falan açılsa ne biliyim,herkes aşamadığı sorunlarını paylaşsa ve herkes bir olup bir sinerji yaratsak güzel olmaz mı?sevgiler kiss3

sanemce 05-06-2008 09:38 AM

günaydın disik82

site bağımlılık yapıyor evet. evin gibi oluyor bir zaman sonra.

canım dertleşme köşesi diye biryer açılmasına gerek varmı bilmiyorum. onu bizler kendilerimize ait olan günlüklerimizde yapıyoruz. heyecanımızı, hüsranımızı, mutluluk yada mutsuzluklarımızı paylaşıyoruz ve ziyaretimize gelen üyeler tarafından yalnız bırakılmıyoruz. herkes kendi bilgisi dahilinde mutlaka cevaplıyor cevaplamasa da desteği hissediyorsun zaten.
baktım günlük açmamışsın kendine. açarsan geliriz ziyaretine sung66 eh gelmişken bir kahveni içeriz ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.