Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

birmutluluk 28-06-2008 09:42 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

bu arada herkese aydınlık güzel enerjik bir gün diliyorum hayatım değşti ailesi..

bigci 28-06-2008 09:53 AM

2004 den beri pistlerde yoqum 4 sene aradan sonra tekrar evime dönüyorum onun heycanı var :D

umelihad 28-06-2008 10:33 AM

Hoş geldiniz, size üzülmek yakışmaz. yiyip içtikleriniz sizin olsun, gezip, gördükleriniz,yaşadıklarınız ve sizin nasıl gördüğünüzü bize anlatmanız mümkünmü?. Bizler gezmeyen veya gezemeyen kişileriz. Bizim içinde gezip gördünüz değilmi.? Merakla izlenimlerinizi bekliyoruz. Cevrenize her zaman güneş olun . Beklemek kırıcıdır. En güzeli beklememek gelen her mesaj size mutluluk ve neşe katar . sevgiyle kalın. Kucak dolusu, gönüller dolusu hoş geldiniz.........

birmutluluk 28-06-2008 10:45 AM

ehh o kadar olur tabi tatlı heyecenlar nede olsa smil56

birmutluluk 28-06-2008 10:48 AM

hoşgeldiniz mert bey bu kadar uzun aralar vermeyiniz lütfen .. bilgilerinizden yararlanmak isteriz.. ttli3

bigci 28-06-2008 10:54 AM

heycanmı bilmem ama o kadar emek vrdik :D her ne kadar fazla sevmeselerde motor sporları futboldan milyarlarca kat daha iyi daha mantıklı daha iyi daha gelişdirici daha yararlı bi spor :d kızımm oglum gibi topladım o aracı haticede neticede yarın belli olacak ankarada olan herkez gelsin bence oraya

Lier22 28-06-2008 11:22 AM

ben yeni sayılırım...
Lier22
hemen hergün burdayım...
daha önceki paylaşımlarınızdan tanıyorum sizi...
yeniden burda görmek güzel...
yuvana hoşgeldin yeniden... psiko hismiley

Lier22 28-06-2008 11:24 AM

bu arada site sizede iyi günler...
bu aralar bi rehavet var sanki site içinde...
havalardanmıdır neden...
hepinize güzel mutlu günler DOSTLAR... smiliyface

Belgin ∞ 28-06-2008 04:28 PM

Bende geldim burdayım.Özledim sitemizi 3 gündür.Yarım yamalak girmeye çalıştım ama.Umarım herkesin keyfi yerindedir.

bigci 28-06-2008 04:46 PM

hani derler ya evimmmmm evimmmm guzel evimm :D

ablacıgım evine hg :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM.